متخصص تغدیه:
مردم از مصرف بی رویه آجیل در نوروز پرهیز کنید
اجتماعي
بزرگنمايي:
یزد آنلاین - یزد - یکی از متخصصان تغذیه و رژیم درمانی استان یزد با اشاره به تعطیلات نوروزی تاکید کرد که استفاده از انواع آجیل در این ایام بین مردم افزایش می یابد، شهروندان در عید دیدنی از افراط و تفریط در مصرف آجیل پرهیز کنند.
دکتر حسن مظفری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: آجیل و مغزها از جمله مواد غذایی سرشار از پروتئین، اسیدهای چرب مفید، مواد معدنی و ویتامین ها هستند، افراد باید یکسری نکات را رعایت کنند تا منجر به بروز بیماری نشود.
وی تصریح کرد: بررسی ها نشان می دهد که مصرف آجیل و خشکبار می تواند کالری زیادی به بدن برساند و منجر به افزایش چربی در بدن و چاقی افراد شود.
مظفری اضافه کرد: آجیل شور و بو برای افراد با فشار خون بالا و بیماران قلبی ـ عروقی و افراد دارای اضافه وزن بسیار مضر است در همین راستا بهتر است به مقدار مناسب از آجیل های خام بی نمک استفاده شود.
وی توصیه کرد: مردم هنگام خرید آجیل از سالم بودن آن مطمئن شوند، زیرا مصرف آجیل مانده سبب بروز سرطان کبد می شود و آجیل و خشکبار قابلیت آلودگی به سموم قارچی نظیر آفلاتوکسین را دارد بدین ترتیب در خرید آجیل دقت شود.
2088/ 2047/
-
چهارشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۳:۲۴
-
۱۳۱ بازديد
-
-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/19076/