نظارت کامل دامپزشکی استان از مزرعه تا سفرهی یزدیها
اقتصادي
بزرگنمايي:
یزد آنلاین - معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان یزد گفت: فراوردههای خام دامی از مزرعه تا سفره تحت کنترل بهداشتی دامپزشکی قرار دارد.
به گزارش ایسنا – منطقه یزد، «محمدرضا متوسل الحسینی» در این باره تصریح کرد: یکی از حوزههای مهم عملکردی دامپزشکی حوزه نظارت بر بهداشت عمومی است که تمام فرایندهای استحصال، حمل و نقل و توزیع فراوردههای خام دامی را از نظر بهداشتی کنترل میکند.
وی ادامه داد: این نظارتها در سطوح مختلف از جمله کشتارگاههای دام و طیور توسط دامپزشکان ناظر انجام میشود تا ازخروجی بهداشتی و کنترل شده محصولات اطمینان حاصل شود.
وی با بیان پیام «نظارت دامپزشکی از مزرعه تا سفره» به عملکرد شاخص لیبلگذاری لاشهها و لفافگذاری مرغ اشاره کرد و افزود: این اقدامات امکان تاریخ و بارکد گذاری و ردیابی محصول را فراهم کرده و باعث ارتقا کیفیت نظارت شده است.
متوسل الحسینی گفت: در دو ماهه اول امسال، 32 هزار و 808 رأس دام کشتاری در کشتارگاههای دام استان مورد نظارت بهداشتی قرار گرفته و یکهزار و 297 کیلوگرم لاشه و آلایش به دلایل بهداشتی از چرخه مصرف حذف شده است.
وی افزود: همچنین در حوزه توزیع، نگهداری و عرضه فراوردههای خام دامی، 10 هزار و 631 مورد بازدید انجام شده و253 مورد غیر بهداشتی در سطوح مختلف مورد تذکر و آموزش قرار گرفتند، طی این بازرسیها 10 هزار و 597 کیلوگرم فراورده خام دامی جهت قضاوت ضبط و پس از 178 مورد نمونهبرداری و انجام ازمایشات مربوطه، 9 هزار و 648 کیلوگرم از موارد ضبطی معدومسازی و 26 مورد پرونده تخلفات به مراجع قضایی ارجاع شد.
وی عنوان کرد: در حوزه طیور از یک میلیون و 149 هزار و 477 قطعه طیور کشتاری، در فرایندهای نظارت بهداشتی درکشتارگاهها 16 هزار و 203 قطعه لاشه غیربهداشتی از ورود به چرخه مصرفی شهروندان خارج شده است.
معاون دامپزشکی استان در پایان نیز اعلام کرد: استان یزد همانگونه که در ایجاد و توسعه صنعت پرورش بلدرچین در کشور پیشتاز بوده، اولین استانی است که در زمینه صنعتی کردن کشتار بلدرچین و کبک نیز گام برداشته به شکلی که در حال حاضر کشتارگاه های اختصاصی کبک و بلدرچین در استان توان سرویسدهی به سایر استانها را نیز دارا هستند.
انتهای پیام
-
چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۱:۲۴
-
۲۱۹ بازديد
-
-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/30748/