آخرين مطالب

یک متخصص طب ایرانی توصیه کرد؛

مصرف غذاهای سبک و پرهیز از پرخوری در تابستان علمي

مصرف غذاهای سبک و پرهیز از پرخوری در تابستان

  بزرگنمايي:

خبر یزد - عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی با اشاره به عدم پرخوری در فصل تابستان گفت: غذاهای سبکی مانند انواع سوپ و آش باید وارد رژیم غذایی تابستان شود.
«سید کاظم کاظمینی» متخصص طب ایرانی  با اشاره به رعایت برخی نکات برای حفظ سلامت در فصل گرم و خشک تابستان، اظهار کرد: حفظ سلامتی در تابستان‌های گرم و خشک یزد که تابش آفتاب مستقیم و رطوبت بسیار کم است، نیاز به رعایت برخی تدابیر و نکات دارد.
وی افزود: استراحت در این فصل باید افزایش یابد، از ورزش‌های سنگین پرهیز شود و از طرفی مردم حتی‌الامکان در مناطق خنک حضور داشته و کمتر در معرض تابش مستقیم آفتاب قرار گیرند.
این متخصص استفاده از لباس‌های نخی را یکی از نکات قابل توجه دانست و بیان کرد: مصرف غذاهایی با طبع گرم مانند زنجبیل و مواد خوراکی با دمای زیاد مانند چای داغ و مواد مشابه نیز نباید مصرف شوند.
وی در مورد پرهیز از پرخوری در فصل تابستان، تصریح کرد: پرخوری باعث آسیب به بدن می‌شود لذا بهتر است غذاهای سبکی مانند آش انار، آش تمر هندی، سوپ جو و دیگر انواع آش‌ها و سوپ‌ها مصرف شوند.
کاظمینی مصرف غذاها را متناسب با مزاج هر فرد عنوان کرد و گفت: مصرف انواع میوه‌ها به ویژه هندوانه، شربت خنک، انواع سبزیجات به ویژه اسفناج و کاهو در این فصل می‌تواند عامل موثری در حفظ سلامت افراد باشد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد شربت عناب را یکی از نوشیدنی‌های با طبع خنک در فصل تابستان ذکر و بیان کرد: این شربت پس از خرد کردن عناب‌ها و خیساندن آن‌ها به مدت 12 ساعت تهیه می‌شود به طوری که بعد از خیساندن، جوشانده و صاف کرده و با مقداری شکر قوام می‌دهیم.
وی در مورد این شربت ادامه داد: این شربت قابلیت نگهداری برای چندین روز در یخچال را دارد و فرد می‌تواند هر بار مقداری از آن را با آب سرد ترکیب و استفاده کند.
این متخصص ماء‌الشعیر طبی را نیز یکی دیگر از انواع نوشیدنی‌های بسیار موثر برای حفظ سلامتی در فصل تابستان مطرح کرد و گفت: این نوشیدنی از جوشاندن یک پیمانه جو و 14 پیمانه آب تهیه می‌شود به طوری که جوها حالت شکفتن به خود بگیرند.
وی افزود: این شربت در حالت گرم و پس از نگهداری در یخچال قابل استفاده است و برای نواحی با مزاج گرم و خنک و به ویژه در تابستان به میزان دو لیوان توصیه می‌شود.




نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

گرامی‎‎داشت یاد دکتر «محمد امین قانعی‌راد» در دانشگاه یزد

تمرین کسب و کار در جامعه باید اشاعه و تبیین شود

تاثیر مصرف میوه «به» بر کنترل ویار حاملگی

یزد از نظر شیوع بیماری دیابت پنجمین استان کشور است

رییس جدید دانشگاه پیام نور میبد معرفی شد

اختصاص مدال نقره المپیاد جهانی نجوم و اختر فیزیک به دانش‌آموز یزدی

التیام زخم‌های دهان و دندان با دم‌کرده‌ی گل انار

نخستین حضور یزدی‌ها در المپیاد نجوم/ اولین طلای نجوم عاید یزد شد

عضو هیات علمی دانشگاه یزد در فهرست سرآمدان علمی ایران

برگزاری سومین دوره مسابقات ملی دفاع سه دقیقه‌ای پایان‌نامه‌ دانشجویی در یزد

نخستین آیفون مجهز به 5G تا دو سال دیگر

معاون عمرانی استانداری یزد با پژوهشکده سازهای سنتی و نوین تفاهم‌نامه همکاری نوشتند

نقش برجسته اقتصاد دانش‌بنیان در مبارزه با استکبار/صادارت 292 هزار دلاری محصولات فناوری پارک یزد

همایش ملی هویت کودکان ایران 30 آبان در یزد برگزار می‌شود

سه باشگاه کتابخوانی در اردکان افتتاح شد

تاثیرات سوء صبحانه‎ نامناسب بر یادگیری دانش‏‌آموزان

دبیر کانون تفکر آب دانشگاه یزد: یافتن راهکار برای بحران آب، تنها با تدوین سند آمایش سرزمین ممکن است

ضرورت تعریف حقوق مالکیت فکری و صاحبان ایده در کشور

ارائه آموزش‌های قانون انتشار اسناد خزانه و اوراق قرضه در جهاددانشگاهی یزد

گسترش همکاری‏‌های صندوق پژوهش و فناوری یزد با بانک توسعه تعاون

گسترش همکاری‏‌های صندوق پژوهش و فناوری یزد با بانک توسعه تعاون

انتصاب معاون فناوری و نوآوری پارک یزد به عنوان مدیر طرح جامع پارک

هک داووس و انتشار اسامی قاتلان خاشقجی

جزئیات کلاهبرداری جدید از تماس‌های خارجی

برگزاری بازارچه بوخچه کتاب در یزد

آغاز ثبت‌نام جشنواره اختراعات و ابتکارات رویش در یزد

بهره‌برداری از مهمانسرای سبز دانشگاه یزد تا انتهای پاییز امسال

طرح ایران مهارت، گامی در جهت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان است

رییس اسبق دانشگاه شهید بهشتی انتقاد کرد؛ دانشگاه‌های کشور ساختار علمی ندارند

دانشگاه‌های کشور ساختار علمی ندارند

تجمع دانشجویان مامایی و پرستاری دانشگاه آزاد میبد مقابل فرمانداری

برای پیوستن یزد به شبکه‌ی شهرهای جهانی تلاش می‌كنیم

یک مقام مسئول: با تمام توان مشکل را پیگیری می‌کنیم

راه‌اندازی اولین پایگاه استانی انجمن فناوری‌های بومی کشور در یزد

شكاف صنعت، دانشگاه و فرهنگ عامل افزایش بیكاری در یزد

پژوهشکده سازه‌های سنتی و نوین یزد با دانشکده امام علی (ع) تفاهم‌نامه نوشتند

لزوم راه‌اندازی 21 کانون سلامت محله تا پایان امسال در یزد

طراحی و اجرای طرح نوآورانه بار چرخ تعادلی (BCT) در کارگاه نوآوری دانشگاه یزد

24 مهرماه آخرین مهلت ثبت نام در بیست‌و هفتمین جشنواره دانشجوی نمونه

یزد از استان‎‎های پیشرو در انجام مطالعات بزرگ کوهورت است

اختصاص رتبه دوم به دانشگاه یزد در شاخص نیچر

نرم‌افزار «شهربین» در یزد رونمایی شد

رییس دانشگاه یزد: آزمایشگاه بیومکانیک حرکتی نوآورانه و روبه رشد است

آیین خوشامدگویی از دانشجویان ورودی جدید دانشگاه علم و هنر برگزار شد

یزد میزبان پنجمین سمینار تخصصی نظریه «قابلیت اعتماد»

دانشگاه علم و هنر یزد تکمیل ظرفیت می‌کند

آغاز ثبت‌نام حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان دانشگاه یزد

رییس بنیاد نخبگان یزد تاکید کرد؛ بکارگیری ظرفیت دانشجویان در برنامه‌های کارگروه دانشگاهیان، علم و فناوری

اهتمام جهانی به سودآوری استارتاپ‌ها در پارک‌های علم و فناوری

زمینه همکاری مرکز اطلاع رسانی سازمان ملل و دانشگاه یزد بررسی شد