خبر یزد

آخرين مطالب

صدای وزارت علوم هم از کندی اینترنت درآمد علمي

صدای وزارت علوم هم از کندی اینترنت درآمد
  بزرگنمايي:

خبر یزد - رئیس کارگروه یادگیری الکترونیکی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در واکنش به تاثیر کندی اینترنت در آموزش مجازی گفت: اختلالات در کیفیت و سرعت اینترنت در چند ماه گذشته افزایش یافته و موجب آزار و اذیت در برگزاری کلاس‌ها و امتحانات شده است

گلایه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در واکنش به تاثیر کندی اینترنت در آموزش مجازی
علی اکبر صفوی، رئیس کارگروه یادگیری الکترونیکی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در واکنش به شروع آموزش مجازی با شیوع پیک ششم کرونا و مواجه دانشجویان با کندی شدید اینترنت و اختلالات در آموزش‌های مجازی بیان کرد: واقعیت این است که همه ما از اختلالات اینترنت در طول چهار پنج ماه گذشته گلایه داریم و رنج می‌بریم. همین امروز ما در دانشگاه شیراز کلاسی داشتیم که اساتید در آنجا اعلام کردند دانشجویان به علت کندی اینترنت و اختلالات اینترنتی که در کل استان وجود دارد از کلاس درس عقب می‌افتند.
وی ادامه داد: به طور کلی ظرفیت مصرفی کشور کمی با اختلاف روبرو شده و کیفیت سرویس‌دهی‌ها پایین‌تر آمده است. این مشکل در طول چند ماه اخیر وجود داشته و در بازه زمانی امتحانات هم مشکلاتی را ایجاد کرد.
صفوی در ادامه بیان کرد: دو نفر از دانشجویان من نیز با این مشکل مواجه شدند و ما مجبور شدیم که امتحانات را به صورت حضوری برای آن‌ها برگزار کنیم، آن‌ها نیز از استان‌های مختلف برای شرکت در امتحان آمدند. به نظر من نوسانات و اختلالاتی که در اینترنت و کیفیت آن وجود دارد در چند ماه گذشته خیلی بیشتر شده است. من این موضوع را طی یک سری سوالات از برخی همکاران و مدیران آموزش الکترونیکی دانشگاه‌های مختلف استان‌های گوناگون کشور پرسیدم، آن‌ها نیز همین نظر را داشتند.
رئیس کارگروه یادگیری الکترونیک وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرد: تشخیص این اختلال و مشکل توسط مسئولان امر ساده است، یعنی آن‌ها در رکوردهای فنی خود به سادگی می‌توانند بفهمند که میزان مصرف پهنای باند و میزان اختلالات اینترنتی چقدر دچار نوسان شده است، اما بحث اصلی این است که این کار در حوزه وزارت ارتباطات است و از این طریق باید پیگیری شود.
صفوی بیان کرد: ما مشکل را به آقای دکتر زاهدی که خودشان از اعضای کارگروه بوده‌اند و اکنون مدیر فناوری و اطلاعات وزارت علوم است منتقل کرده‌ایم اما گروهی که باید مسئولیت اصلی کار را پیگیری کنند و برای رفع مشکل کمک کنند حوزه وزارت ارتباطات و اپراتورها هستند، زیرا اختلالات در کیفیت و سرعت اینترنت در چند ماه گذشته زیاد و موجب آزار و اذیت در برگزاری کلاس‌ها و امتحانات شده است.
وی اضافه کرد: وقتی اکثر دانشجویان امکان حضور در یک کلاس درس مجازی را ندارند، علت مشخص است زیرا در آموزش استفاده از اینترنت از چندین خدمات دهنده سرویس می‌گیرند پس مشکل فقط از جانب یک خدمات دهنده و یک سرویس نیست لذا این مشکل به طور سراسری وجود دارد. من چند ماه پیش دوستانه از برخی همکاران در وزارت ارتباطات سوال کردم و آن‌ها نیز تایید کردند که اختلال در اینترنت وجود دارد و یک مقدار کیفیت‌ها پایین آمده است اما گفتند که پیگیر موضوع هستند.
رئیس کارگروه یادگیری الکترونیکی وزارت علوم درباره اهمیت اینترنت در بستر کسب و کار مردم، گفت: نیاز به اینترنت و پهنای باند مربوط به دوره شیوع کووید 19 نیست. شغل‌ها و کسب و کارهای متعددی در این زمینه وجود دارد، وقتی ما نمی‌توانیم مرتبا صنایع بزرگ بزنیم و شغل ایجاد کنیم باید از فرصت اینترنت استفاده کنیم، زیرا یکی از روش‌هایی که می‌توان توسط آن شغل ایجاد کرد و مردم با آن شغل‌ها و بیزینس‌های خود را مدیریت کنند، در بستر اینترنت رخ می‌دهد.
وی با بیان اینکه برای حل مشکلات اختلال اینترنت باید اقدامات لازم صورت بگیرد، گفت: به خاطر همه مردم، همه شرایط اقتصادی کشور و به خصوص بخش آموزش کشور باید اقدامات خیلی جدی‌تری برای مشکلات، اختلالات و کیفیت اینترنت صورت بگیرد.
صفوی درباره ارزیابی از وضعیت امتحانات مجازی دی ماه با توجه به اختلالات اینترنت گفت: وضعیت مثل این می‌ماند که مثلا شما یک سری فرزند دارید که می‌خواهید به آن‌ها آب و غذا برسانید اما نمی‌توانید در زمان مشخص به آن‌ها غذا بدهید. این موجب می‌شود فرزندان شما سختی بکشند و عصبی شوند البته که به هر طریقی آب و غذا را به آن‌ها می‌رسانید. واقعیت این است که وقتی اختلالات اینترنت ایجاد می‌شود میزان استرس و فشار روحی که به دانشجو، استادان، مدیریت دانشگاه و کارشناس‌های فنی وارد می‌شود بسیار زیاد است.
رییس کارگروه یادگیری الکترونیکی وزارت علوم گفت: ما امتحانات مجازی را طی چند مرحله می‌گیریم و به خاطر مشکلات متعددی که در بستر اینترنت وجود داشته یکی از دانشجویان من قید نمره آخرین امتحان خود را زد.
صفوی گفت: اختلال‌ها موجب فشار بر استاد و دانشجو می‌شود اما مدیریت کارگروه‌ها و اساتید مجبورند که چهار مرحله امتحانات را تکرار کنند تا حداقل به دانشجو ظلم نشود. لذا هرگونه اختلالی که در برنامه‌ها ایجاد می‌شود، موجب فشار روحی بیشتر و استرس زیاد به دانشجویان، اساتید و کل سیستم دانشگاهی خواهد شد.
وی اشاره کرد: یک مشکل دیگر این است که وقتی اختلالی به وجود می‌آید یک گروه و یا شخصی باید منشاء اختلال را پیگیری کنند تا ببینند منشا اختلال از کجاست و حال اگر منشا مشکل پیدا شد باید بدانیم چطور آن را حل کنیم، همه این موارد قطعا فشار روانی زیادی ایجاد می‌کند. باید بحث جدی برای ارتقاء کیفیت و حل اختلالات صورت بگیرد.
رئیس کارگروه یادگیری الکترونیکی وزارت علوم گفت: باید در شبکه مخابرات و اینترنت روز به روز گسترش خوبی شاهد باشیم. اگر ما امروز، فردا و چند ماه آینده این بستر را گسترش ندهیم و ظرفیت را بالا نبریم یعنی عقب‌گرد کرده‌ایم و توانمندی شبکه ما امروز نسبت به دیروز ضعیف‌تر شده است، زیرا نیاز بزرگتر شده اما توسعه صورت نگرفته است.
منبع: irna.ir

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/621131/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مرگ و زندگی ما به دست میدان مغناطیسی زمین است!

آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند

بارندگی‌های استان در 25 سال اخیر بی سابقه بوده است

صدور سند امامزاده بی بی خدیجه خاتون میبد

نجات جان مصدوم با اقدام به موقع کارشناس اورژانس مهریز

دورهمی دانش آموزان و دبیران 29 سال پیش در میبد

ماجرای زنی که شوهرش را با چاقو به قتل رساند

منتظر بازگشت موج جدید سرما به این مناطق باشید

نحوه‌ واگذاری زمین به ایثارگران بررسی شد

انتصاب سرپرست معاونت سلامت و توانمندسازی اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران

ترجمه «لویناس، مکتب فرانکفورت و روانکاوی» چاپ شد

«حسن و سمیه» به نمایشگاه کتاب تهران می‌آید

چین با بذرهای فضایی کشاورزی می‌کند!

اتحاد دلاری در کانال 60 هزار

واکسیناسیون رایگان بیش از 10 هزار راس دام در بافق

آغاز مسابقات کشتی پهلوانی در شهرستان خاتم

برپایی نمایشگاه مشاغل دانش‌آموزی زارچ

نمایشگاه آثار هنری هنرجویان هنرستان هنر‌های زیبای دختران یزد

خدمات جهاد سازندگی ماندگار است

برگزاری اجتماع «فرمانده مهدی» در مهریز

توزیع کود‌های یارانه‌ای در یزد بر اساس الگوی کشت

هیچ کس از عشق سوغاتی به جز دوری ندید

کنترل اشیاء با ذهن بدون نیاز به کاشت تراشه در مغز

بقای طولانی مدت خارج از زمین

پیش‌بینی هوای 30 روز آینده با هوش مصنوعی!

«چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» روی قفسه کتاب‌فروشی

این فناوری زمین را از گزند سیارک ها حفظ می کند

آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان یزد

بررسی علل سیاه شدگی میوه پسته باغات مزرعه کلانتر

رونمایی از خرید جدید شهداب برای فتح لیگ و آسیا

یادواره شهدای دانش آموز در یزد

اجرای طرح هر کلاس یک قفسه کتاب

430 حافظ یزدی در آزمون ملی اعطای مدرک تخصصی شرکت کردند

افزایش رضایتمندی در جامعه شاهد و ایثارگر هدف سازمان اقتصادی کوثر بوده است

جای خانواده‌های این جانبازان در بهشت است

تصویر روز ناسا؛ وقتی سیاهچاله، ستاره از همه‌جا بی‌خبر را از هم می‌درد

برنامه‌های مربوط به محدود کردن گرمایش زمین ضعیف است

نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند

استقبال نماینده ولی فقیه در استان ایلام از مادران و همسران شهدای استان گلستان در اردوی«یاد عزیزان»

تکریم سرپرست بنیاد آذربایجان شرقی از مقام اساتید دانشگاه تبریز

محمدعلی علومی درگذشت

کشف اتفاقی شهاب‌سنگ در استان لرستان

چرا برخی افراد سریع‌تر از دیگران می‌دوند؟

25 اردیبهشت، آخرین مهلت اصناف برای دریافت شناسه یکتا

تعریف ظرفیت‌های مشاوره‌ای برای افرادی که در سن ازدواج هستند

اوقات شرعی دوشنبه 17 اردیبهشت در یزد

پلیس در خط مقدم مبارزه با بدحجابی

پیش بینی رگبار پراکنده باران در یزد

بانوان صنعتگر در تحقق شعار نقش آفرینی کنند

اعلام علت اصلی فرونشست زمین در تقاطع ایرانشهر یزد