خبر یزد

آخرين مطالب

حلوا خشک گردویی، یک شیرینی خوشمزه برای عید نوروز و ماه رمضان مقالات

حلوا خشک گردویی، یک شیرینی خوشمزه برای عید نوروز و ماه رمضان
  بزرگنمايي:

خبر یزد - همانطور که می‌دانید امسال عید نوروز با ماه رمضان مصادف شده است. این همزمانی زیبا موجب شده است تا اقوام و فامیل برای وعده افطار و همزمان دید و بازدید عید به دیدن همدیگر بروند. در این میان خوردن ترکیبی از شیرینی‌های عید، زولبیا و بامیه و آجیل در کنار یکدیگر صفای خاص خودش را دارد. اما شما می‌توانید با داشتن برخی شیرینی‌ها و خوراکی‌ها که برای هر دو مناسبت مناسب هستند، از مهمان‌ها پذیرایی کنید.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
حلوای خشک گردویی یکی از همین شیرینی‌ها است که هم برای پذیرایی عید نوروز و هم برای سفره افطار بسیار مناسب است. حلوای خشک گردویی نوعی حلوای مخصوص شمالی و اصالتا متعلق به شهر آمل است که می‌توانید با روشی ساده آن را در منزل تهیه کنید، پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم آرد نخودچی: 1 لیوان
آرد گندم: 1 لیوان
پودر قند: نصف لیوان
روغن نباتی: نصف لیوان
کره: 100 گرم
پودر هل: نصف قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده: نصف لیوان
طرز تهیه

خبر یزد

برای درست کردن این حلوا و شیرینی خوشمزه ابتدا آرد گندم را داخل یک ماهی‌تابه یا قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید. آرد را مدام هم بزنید تا نسوزد. حدود 45 دقیقه آرد را تفت بدهید، سپس آرد نخود را اضافه کنید و 15 دقیقه دیگر هر دو آرد را تفت بدهید. حالا آرد را الک کنید و دوباره داخل قابلمه برگردانید. در این مرحله روغن جامد و کره را اضافه کنید و اجازه بدهید کره آب شود و آرد کاملا با کره و روغن نباتی مخلوط شود. بعد از اینکه 20 دقیقه دیگر آرد و روغن را با هم تفت دادید، پودر قند، گردوی خرد شده و پودر هل را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا پودر قند به خورد حلوا برود. 10 دقیقه بعد اجاق گاز را خاموش کنید.
کف یک قالب مستطیلی دیواره‌دار کاغذ روغنی پهن کنید، سپس حلوا را داخل قالب بریزید و با دست خوب سطح حلوا را صاف کنید تا یکدست شود. مقداری گردوی خرد شده و پودر پسته روی سطح حلوا بپاشید. قالب را در دمای محیط بگذارید و اجازه بدهید 3 تا 4 ساعت بماند تا خنک و سفت شود. بعد از این مدت زمان با یک چاقوی تیز حلوا را به صورت لوزی برش بزنید و با نوک چاقو به آرامی برش‌ها را از داخل قالب خارج کنید و توی ظرف سرو بچینید. حلوای خشک خوشمزه شما در این مرحله آماده سرو است، نوش جان.
نکات مهم
1 ـ میزات تفت دادن آرد به سلیقه شما بستگی دارد. اگر دوست دارید درنهایت شیرینی تیره‌تری داشته باشید، آرد را بیشتر از زمان گفته شده تفت بدهید. اما توجه داشته باشید که آرد نخود نباید بیشتر از 15 دقیقه تفت بخورد، ورگرنه می‌سوزد.
2 ـ در اضافه کردن روغن دقت کنید، چون ممکن است حلوا بیش از حد شل شود و قابل برش زدن نباشد، بنابراین روغن و کره را کم کم اضافه کنید، چون آبخور آرد‌های مختلف با هم فرق دارد.
3 ـ اگر بعد از اضافه کردن پودر قند حلوای شما خیلی خشک و گلوله گوله شد، می‌توانید مقدار کمی روغن اضافه کنید تا یکدست شود. پودر قند باید حتماً از قند تهیه شده باشد؛ یعنی قند را پودر کرده باشد. اگر شکر را آسیاب کنید، هرگز به نرمی قند آسیاب شده نخواهد بود. پودر قند مرغوب پودر قندی است که به نرمی آرد باشد. توجه داشته باشید که پودر قند بعد از مدتی که داخل کیسه یا ظرف بماند، ممکن است سفت شود؛ بنابراین قبل از اینکه آن را به مواد شیرینی اضافه کنید، حتماً با گوشت‌کوب بکوبید و سپس الک کنید.
4 ـ برای تهیه شیرینی و حلوا بهتر است حتماً از پودر هل سبز استفاده کنید؛ زیرا نسبت به هل سفید عطر بیشتری دارد و برای تهیه دسر و شیرینی مناسب‌تر است.
5 ـ برای تهیه هر نوع حلوا بهتر است به صورت مساوی از ترکیب روغن جامد و کره استفاده کنید تا حلوای شما درنهایت طعم بهتری داشته باشد.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/643435/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دانشمندان یک «خطای فنی» در لبه کیهان کشف کردند

پیشرفت ورزش استان یزد با همکاری تمامی نهاد‌ها

شناسایی باشگاه ورزشی متخلف در یزد

افغانستان نفت روسیه را به جنوب آسیا منتقل می‌کند

تمام محور‌های مواصلاتی استان یزد باز است

سازمان‌های مسئول باید در مقابله با جرایم کمک کار پلیس باشند

دکتر قاضی‌زاده هاشمی: بهترین الگو برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت هستند

با پیروزی انقلاب اسلامی مولفه‌های بومی وارد اقتصاد شد

عناصر خلاق در اقتصاد کشور باید شناسایی شوند

این «پلاستیک زنده» خودش را نابود می‌کند

مراقب این پیامک در ایام تعطیلات باشید!

توقیف کامیون حامل 267 کیلو شیشه در تهران

ماجرای نجات 29 دریانورد در آب‌ های هرمزگان

خبر خوش سازمان هواشناسی برای مردم تهران

کتاب صوتی «داستان‌های پارسی» در یونان منتشر شد

ایجاد مرکز لجستیکی تجاری در هرات

معلمی با کوله باری از خاطرات مبارزه با ظلم و ستم

تعیین تکلیف پساب یزد

تجلیل از نیروهای شرکتی و خدماتی بنیاد کرمانشاه

پیدا شدن ماهواره‌ای که 25 سال گم شده‌ بود

تجلیل از دانش آموزان برتر یزدی

آغاز به کار سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نساجی یزد

آغاز عملیات اجرایی طرح ملی فیبر نوری در شاهدیه

بالاخره دولت دستور همسان‌ سازی حقوق‌ ها را داد

بخشی از کتاب/ ما همه خواهیم مرد، همه ما

کشف جدیدی در مورد صاعقه برای اولین‌بار در جهان

اوقات شرعی جمعه 14 اردیبهشت در یزد

سبک زندگی سالم بر ژنتیک غلبه می‌کند

بارش‌های سیل‌آسا در یزد؛ آسمان یزد بارانی است

دو خط کتاب/ هیچ چیز تصادفی نیست

آغاز عملیات اجرایی طرح ملی فیبر نوری در شهر شاهدیه یزد

تعامل هنرمندان استان یزد با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر

مناسبت روز، جمعه، 14 اردیبهشت

اولین واکنش دادستانی به پیدا شدن یسنای 4 ساله

آزمایش جالب تاثیر امواج صوتی بر ذرات نمک

تار و پود‌های صنعت فرش یزد در گره مشکلات

بارش‌های سیل‌آسا در یزد/ آسمان یزد بارانی است + فیلم

جزئیات جدید از تقسیم استان تهران

داستانک/ گالری نقاشی

سال پر پرتاب فضایی با ماهواره‌های طلوع 3، ظفر 2 و کوثر

یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود

لزوم بهره‌گیری از نظر سرمایه‌گذاران در تصمیم‌گیری‌های قانونی مرتبط با مناطق آزاد

ویدیویی شگفت انگیز از چرخش زمین و بازوی کهکشان راه شیری

هدف‌گذاری تبدیل یزد به قطب تولید ماشین‌آلات نساجی

اجرای 1000 میلیارد پروژه عمرانی در روستاهای یزد

رفع خطر از منازل مسکونی فرسوده منطقه 4 یزد

برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نساجی یزد

بخشی از کتاب/زندگی تنها سایه‌ای است گذرا

تصویر ⁧هابل ⁩از ESO 422-41 با فاصله ی 34 میلیون سالِ نوری از زمین

ارتقا وضعیت نگهداشت شهر یزد با تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در سال پایانی شورای شهر یزد