خبر یزد

آخرين مطالب

عضو کمیسیون گردشگری شهر یزد تاکید کرد؛

لزوم برند‌سازی برای ورود یزد به رقابت‌های جهانی اجتماعي

لزوم برند‌سازی برای ورود یزد به رقابت‌های جهانی
  بزرگنمايي:

خبر یزد - عضو کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر یزد با اشاره به این که یزد برای ورود به عرصه‌ی رقابت بین شهرهای دنیا باید دارای هویت، شناسنامه و آوازه‌ای در جهان باشد، گفت: این هویت و آوازه‌ی شهری به واسطه‌ی قابلیت‌ها، ویژگی‌ها و توانمندی‌های منحصر به فرد در یزد ایجاد خواهد شد.
«الهه جورابی» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا – منطقه یزد، در مورد لزوم برندسازی برای شهر یزد، تصریح کرد: یزد به ویژه پس از جهانی شدن بافت تاریخی آن، برای معرفی و شناخته شدن بیشتر نیازمند برندی پایدار و مداوم است.
وی افزود: البته برند شهر جهانی در مرحله طراحی است و به عنوان «لوگوی یزد جهانی» در تمام صنایع دستی و هر آنچه مربوط به یزد است، استفاده خواهد شد.
این مسئول خاطرنشان کرد: برند باید به گونه‌ای طراحی شود که بتواند یزد را در خاطر و یاد مردم جهان به تصویر بکشد لذا این موضوع در مفهوم پیچیده و متنوع برند به وضوح دیده خواهد ‌شد.
وی با اشاره به این که مفهوم برندسازی در دنیای امروز زمینه‌ساز رقابت است، اظهار کرد: رقابت میان انسان‌ها، فرهنگ‌ها، تکنولوژی‌ها، صنایع و شهرها با زمینه ‎ های مختلف سرمایه‌گذاری و سرمایه‌پذیری، گردشگری، مراکز خرید، رخدادهای سیاسی، اجتماعی و هنری و جهانی شدن، اهمیت توجه به برندسازی را تشدید کرده است.
جورابی با بیان این که رقابت نه در میان شهرهای هم‌جوار بلکه در شبکه‌ای از شهرهای جهانی در حال روی دادن است، گفت: یزد برای ورود به عرصه‌ی رقابت بین شهرهای دنیا باید دارای هویت، شناسنامه و در نهایت آوازه‌ای در جهان باشد، آوازه‌ای مختص به شهر که به واسطه‌ی قابلیت‌ها، ویژگی‌ها و توانمندی‌های منحصر به فرد آن ایجاد می‌شود.
وی با بیان این که برند شهری، مجموعه‌ای گسترده از ادراک مخاطبان از فضاهای شهری، شهروندان و بسیاری از شاخصه‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی زندگی شهری است، گفت: برندسازی شهری، روشی برای افزایش جاذبه‌ی شهر و نقطه‌ی اساسی شناخت شهر است به طوری که برندسازی شهری به عنوان دانشی جدید از علوم مختلفی نظیر علوم بازاریابی، اقتصادی، گردشگری، سیاست عمومی و موارد دیگر شکل گررفته است.
این مسئول با اشاره به این که نگرش جدید شهرهای جهان به عنوان برندهایی پویا برای آنها مطرح می‌شود، گفت: برندها علاوه بر حفظ ارتباط و هماهنگی کامل با حکومت مرکزی، با تکیه بر داشته‌های شهری در جهت افزایش اعتبار جهانی خود حرکت می‌کنند و جایگاه بین‌المللی خود را در مقایسه با سایر شهرهای جهان ارتقاء می‌دهند و چنین رقابتی می‌تواند منافع حداکثری شهروندان را تامین و هویت شهری را تقویت کند.
وی با اشاره به این که «سیمون آنهولت» برای اولین بار در سال 2005 مفهومی به نام «شاخص برند شهری» ( GMT ) را به منظور اندازه‌گیری و رتبه‌بندی برندهای شهری در جهان مطرح کرد، یاداور شد: ابعاد مختلف برند شهری در شش حوزه مورد بررسی قرار داده شده که شامل «حضور» به عنوان وضعیت بین‌المللی شهر و آشنایی با مردم، «مکان» به عنوان جنبه‌های فیزیکی یک شهر، «ظرفیت» به عنوان بخش‌های اقتصادی و آموزشی، «نبض» به عنوان سبک زندگی شهری و میزان هیجان‌انگیزی شهر و «مردم» به عنوان مهمان‌نوازی و مباحث مربوط به امنیت است.
به گفته جورابی، این حوزه‌ها در واقع پیش‌نیازهایی موثر در هزینه‌های زندگی و قیمت محل اقامت محسوب می‌شود که در حال حاضر نیز به طور سالانه بررسی و منتشر می‌شود.
عضو شورای سلامی شهر یزد با بیان این که تحقق برندسازی شهری مستلزم گام‌هایی از سوی متولیان و اجرای یک سری از برنامه‌هاست، اظهار کرد: اقداماتی مانند تدوین نقشه قابل درک مخاطبان از شهر، شناخت نقاط قوت و هدف‌گذاری برای گذار به نقطه‌ای جدید در این نقشه‌، خلق شعار متناسب با اهداف برندسازی برای ایجاد جایگاه مناسبی در ذهن مخاطب و طراحی نماد برند برای بازخوانی سریع تداعیات مخاطب به حافظه کوتاه مدت از جمله اهداف برندسازی محسوب می‌شود.
وی افزود: تولید محتوای مستمر و مناسب برای تثبیت جایگاه برند شهری، شناخت شهر و تشخیص قابلیت‌های کالبدی، تاریخی، فرهنگی، اقلیمی، برجسته‌سازی ظرفیت‌های موجود و بسیاری از ضروریاتی است که باید مورد اهتمام و توجه متولیان این حوزه قرار گیرد.
جورابی با بیان این که پیاده‌سازی و نگهداری از یک برند سازمانی به عهده‌ی تمام افراد آن سازمان است، تاکید کرد: برندسازی موفق شهری تنها وظیفه یک گروه یا مجموعه‌ی خاص نیست بلکه گروه‌های دیگری نیز در این رابطه دخیل هستند که شامل شهروندان، مدیران شهری و متفکران عرصه‌ی برندسازی می‌شود.
وی ادامه داد: البته در روند اجرای نقشه برند شهری گروه‌هایی مانند شورای توسعه‌ی اقتصادی، رهبران کسب و کار، رهبران و مدیران شهری، نمایندگان مردمی، مدیران گردشگری، دانشگاه‌های محلی، مؤسسات فرهنگی و میراث فرهنگی، رسانه‌های محلی، کمیسیون‌های مرتبط با رویدادها و نمایشگاه‌ها نیز به انجام اقدامات اساسی نیازمند هستند.
عضو کمیسون گردشگری شورای اسلامی شهر یزد در پایان با اشاره به نقش شهروندان عادی در پیشبرد اهداف برند شهری، خاطرنشان کرد: فعالیت‌ها و برنامه‌های تمامی گروه‌های مذکور با همکاری و ارائه‌ی آموزش‌های لازم به آنان، نتیجه‌ی مطلوبی برای شهر به دنبال خواهد داشت.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/66954/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ناسا 2 ماموریت رصد زمین را پس از 18 سال متوقف کرد

سگ رباتیک با قابلیت شعله‌افکنی تا فاصله 10 متری

فروش امتیاز مسکن ملی توسط برخی سازمان ها، واقعیت یا شایعه؟

نجات 18 نفر از سیل در روستای شادکام بافق در استان یزد

یادواره شهید گمنام در جهاددانشگاهی یزد

دستگیری عامل کلاهبرداری سرمایه گذاری اکسیر فارابی در یزد

استقبال پرشور یزدی‌ها از آیین احیای سنت گلاب‌گیری باغ جهانی دولت‌آباد

چایی‌های قاچاق به مقصد نرسید

آبگیری 30 درصد سازه‌های آبی –خاکی در استان یزد

امداد رسانی گروه‌های جهادی مهریز در سیل/خسارت سیل به 9 منزل مسکونی

بازدید هیات مالزی از کمک ها به زلزله زدگان هرات

شاعرانه/ چیزی کم از بهشت ندارد هوای تو

داستانک/ سمعک با کارکرد متفاوت

ایران می تواند پرتاب انسان به فضا را رقم بزند؟

بزرگترین چاپگر 3بعدی جهان یک خانه را در 80 ساعت می‌سازد

نجات 18 نفر از سیل در روستای شادکام بافق

تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور

اختصاص 3000 میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد

دستگیری عامل کلاهبرداری سرمایه گذاری اکسیر فارابی

انتقال چای قاچاق با قطار

دلبر و یار من تویی رونق کار من تویی

تصاویری از پنل‌های خورشیدی جدیدی که در هر مکانی امکان نصب آن وجود دارد

نخاله‌های ساختمانی مهمترین عامل آسیب زا به طبیعت مهریز

امداد رسانی گروه‌های جهادی مهریز در سیل

نظم درساعت فعالیت نانوایی ها‌ی بهاباد رعایت شود

مرمت بند‌های تغذیه مصنوعی استان از ابتدای سال تاکنون

تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود

مسابقات قرآن دانش‌آموزان و فرهنگیان در یزد برگزار می‌شود

توجه جدی به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد

احیای گلابگیری باغ دولت‌آباد یزد برای تأمین گلاب حرم رضوی

مطالبه‌گری؛ مهمترین برنامه عملیاتی بنیاد شهید و امور ایثارگران در دولت سیزدهم

برای خریدن کتاب هایی درباره اهل بیت(ع) به چه چیزهایی باید توجه شود؟

هوش مصنوعی و احتمال جنگ و فروپاشی اجتماعی

ریزش و تخریب یک واحد مسکونی فرسوده در شهر یزد بر اثر بارندگی

پیشنهاد افزایش 40 درصدی تعرفه شهریه آموزشگاه‌های آزاد هنری یزد

بیانیه حوزه علمیه خواهران استان یزد در حمایت از طرح نور فراجا

تداوم بارش‌های بی‌سابقه در استان یزد

مصوبات کارگروه توسعه بر زمین مانده است

تامین برق پایدار حوزه‌های برگزاری کنکور سراسری در استان یزد

تداوم بارش‌های بی‌سابقه در یزد

کشف رشوه‌خواری 20 میلیارد ریالی دو نفر از مدیران ارشد استان یزد

وقتی درد دل می‌کند؛ گوش باش، نگاه باش

داستان عاشقانه سمی یک پروانه!

صرفه جویی 40 درصدی در مصرف آب با سیستم ابیاری زیر سطحی

مسئولان استان متناسب با "تحقق شعار سال" برنامه‌ریزی کنند

«نوچاد»، دریچه نوآوری در چادرملو

پیام محمدعلی اسلامی ندوشن به خاتمی چه بود؟ / شاهنامه نمی گذارد ایران در خواب غفلت باقی بماند / ادیبان و فیلسوفان بزرگی که عامل تهاجم فرهنگی اعلام شدند

توسعه فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی برای مدد جویان کمیته امداد امام خمینی (ره)

بررسی دغدغه‌ی کارگران استان یزد

بارش بی سابقه در روستای قطرم بافق