خبر یزد

آخرين مطالب

زولبیا و بامیه مناسب افطاری و سحری نیست علمي

زولبیا و بامیه مناسب افطاری و سحری نیست

  بزرگنمايي:

خبریزد- دکتر «کاظم کاظمینی» با اشاره به این که شیرینی‌های زولبیا و بامیه اغذیه مناسبی برای زمان افطار و سحر نیستند، اظهار کرد: اگر چه افراد برای تامین انرژی از دست رفته در طول روز به یک ماده شیرینی با جذب سریع در زمان افطار نیاز دارند اما نوع شیرینی نیز بسیار مهم است.

وی با تاکید بر این که بدن در زمان افطار نیاز شدیدی به ماده غذایی دارد، گفت: هر ماده‌ای که در زمان افطار به فرد روزه‌دار برسد، به سرعت جذب بدن وی می‌شود لذا بهترین گزینه، استفاده از شیرینی‌های طبیعی همچون خرما، مویز و عسل است.

این متخصص طب ایرانی با اشاره به عدم استفاده از شیرینی‌های موجود در بازار، خاطرنشان کرد: شیرینی‌هایی مانند زولبیا و بامیه با توجه به این که نحوه تهیه، پخت و مواد اولیه آن‌ها مشخص نیست و از طرفی حاوی قند و روغن زیادی هستند، برای شروع افطار مناسب نیستند.

وی با بیان این که افراد می‌توانند بعد از افطار اقدام به مصرف زولبیا و بامیه کنند، گفت: البته توجه به این نکته ضروری است که مصرف زیاد این شیرینی‌ها به دلیل ایجاد بی‌اشتهایی در افراد در هنگام سحر و البته بروز چاقی، توصیه نمی‌شود.

کاظمینی در پایان تاکید کرد: حتما مسواک زدن بعد از مصرف این نوع شیرینی به دلیل قند و چربی زیاد، ضروری است.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

آغاز فعالیت مرکز علمی کاربردی تفت/افتتاح 3 مرکزجدید درآینده نزدیک

نقاشی‌های دانشجوی دانشگاه یزد بر دیوارهای شهر یاسپرین مجارستان

پیش‌بینی ورود 4200 دانشجوی جدید به دانشگاه یزد

آغاز نخستین تست آزمایشگاهی با مقیاس واقعی در مرکز سازه و زلزله تفت

چهارمین همایش ملی فناوری نانو در دانشگاه یزد به کار خود پایان داد

درخشش دانشجوی یزدی در مسابقات جهانی رباتیک

مکارم به آملی‌ لاریجانی و یزدی : بحث را خاتمه دهید

برگزاری ششمین مدرسه تابستانه پژوهشی در یزد

دومین دوره طرح توانمندی صدف در یزد به کار خود پایان داد

ارتقای رتبه پژوهشی علوم پزشکی یزد از هشتم به رده ششم کشوری

چهارمین همایش ملی علوم و فناوری نانو در یزد برگزار می‌شود

رد صلاحیت علمی 30 درصد مدرسان و انحلال نیمی از مراکز

ضرورت تدوین دانشنامه‌ی جامع یزد

برترین‌های کنکور 98 از شهرستان‌های ابرکوه و تفت

درخشش دانشجویان دانشگاه علم و هنر در آزمون کارشناسی ارشد

کاهش 10 برابری درمان زخم پای دیابتی‌ها در مرکز دیابت یزد

کتاب رویای بزرگ در پارک علم و فناوری یزد نقد و بررسی شد

سرپرست دانشگاه یزد: به همکاری با جهاددانشگاهی خوش‌بین هستیم

نمایندگان دانشگاه یزد با سرپرست سفارت مجارستان دیدار کردند

دانشگاه یزد پیشگام در حذف کاغذ از فرایندهای آموزشی

پذیرش دانشجوی گردشگری و طراحی جواهرات برای اولین بار در یزد/آغاز مشاوره رایگان انتخاب رشته داوطلبان جدید از روز جمعه

طرح افزایش خلوص سنگ آهن بدون استفاده از آب در یزد کلید خورد

شهروندان گوشت قربانی را 24 ساعت در یخچال نگهداری کنند

تولید محصول دانش بنیان در یزد استاندارد می‌شود

فرزندم، آینده خودت را هوشمندانه اتنخاب کن

جهاددانشگاهی ابزاری امن و متخصص برای تحقق گام دوم انقلاب است

جهاددانشگاهی یزد نقش موثری در توسعه استان دارد

برگزاری اولین جشنواره فرهنگی هنری جامعه پزشکی یزد با حضور وزیر

ایستگاه تحقیقات شتر بافق، ملی شد

عملکرد موسسات و دوره‌های آموزش عالی آزاد در یزد ساماندهی می‌شود

بروز تاكنون 1000 مورد گرمازدگی در یزد + راهكارهای پیشگیری

طی هشت سال گذشته؛ هیچ نوازد مبتلا به هپاتیت در یزد متولد نشده است

آغاز همکاری صندوق پژوهش و فناوری یزد با شبکه نوآوری تهران

روند تدوین استاندارد گیاهان دارویی در یزد افزایش می‌یابد

مشکل فضای آموزشی اردکان حل می‌شود

جای خالی استاندارد‌های ملی در آموزش‌های فنی و حرفه‌ای

جهت‌گیری توسعه یزد باید از طریق صنایع دانش بنیان دنبال شود

«عبدالحسین حائری»؛ مجتهد و نظریه‌پرداز جهانی

خطر تداخل تركیبات شیمیایی بطری‌های پلاستیكی در جنسیت جنین

انتخاب یزد به عنوان پایلوت طرح استفاده از استارتاپ‌های اقتصاد کشاورزی

مراقب بیماری لامپی اسکین باشید

هشدار معاون دامپزشکی یزد در مورد بیماری تب مالت

دانشکده مهندسی نساجی در دانشگاه یزد ایجاد می‌شود

کمیته اخلاق در پژوهش دانشگاه یزد تشکیل شد

فارغ التحصیل بیکار نداریم

کمیته اخلاق در پژوهش در دانشگاه یزد تشکیل شد

طرح کشت محصول بدون خاک در مهریز یزد اجرا شد

ششمین آزمایشگاه بازرسی مخازن فولادی بدون درز افتتاح شد

آموزش مسئولان انجمن‌های اسلامی مدارس یزد آغاز شد

جهانگیری: می‌خواستند زنجانی‌سازی راه بیاندازند