خبر یزد
یک دندانپزشک:
مواد قندی چسبنده، بیشترین آسیب را به دندان ها وارد می کند
يکشنبه 6 اسفند 1396 - 13:06:17
یزد آنلاین - یزد- ایرنا- جراح و دندانپزشک یزدی گفت: در میان مواد غذایی، بیشترین آسیب را مواد قندی آن هم از نوع چسبنده به دندان ها وارد می کند.
دکتر محمود کمالی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: البته میزان مصرف این مواد بر میزان پوسیدگی دندان ها موثر است.
به گفته وی برخی غذاهای خاص و میوه های ترش که باعث کاهش ph پلاکت میکروبی می شود و در زمره اسیدوژنیک ها محسوب می گردند شرایط بروز پوسیدگی را به وجود می آورد.
وی رعایت بهداشت دهان و دندان و معاینات دوره ای 6 ماهه را عامل جلوگیری از بیماریهای لثه و آسیب های دندانی ذکر کرد.
این دندانپزشک اضافه کرد: درد دندان زمانی رخ می دهد که پوسیدگی دندان به مرکز آن که عصب در آنجا واقع شده برسد از این رو هرچه زودتر این پوسیدگی برداشته شود عصب دندان دیرتر با آن درگیر می شود.
به گفته وی استفاده از مسواک و نخ دندان تا 90 درصد از پوسیدگی ها جلوگیری می کند.
دکتر کمالی افزود: پیشگیری، بهتر از درمانست، این جمله ای است که در تمام زندگی کاربرد دارد اما کاربردش در دندانپزشکی دو چندان است.
2088/ 6197

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/17420/مواد-قندی-چسبنده،-بیشترین-آسیب-را-به-دندان-ها-وارد-می-کند
بستن   چاپ