خبر یزد
در شورای استاندارد استان یزد مطرح شد؛
ورود استاندارد به محصولات سنتی یزد/لزوم ارتقا کیفیت خدمات گردشگری
سه شنبه 28 فروردين 1397 - 15:03:38
یزد آنلاین - یزد ـ معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار یزد، ورود استاندارد به بحث ارتقا کیفیت محصولات سنتی یزد نظیر ترمه و شیرینی را اتفاق خوشایندی در حوزه گردشگری استان دانست.

به گزارش خبرنگار مهر ، علی زینی‌وند پیش از ظهر امروز در جلسه شورای استاندارد یزد که با حضور نیره پیروزبخت، رئیس سازمان ملی استاندارد برگزار شد، با اشاره به سیاست اقتصادی حمایت از کالای ایرانی اظهار داشت: اقدامات استاندارد در زمینه تحقق این سیاست حائز اهمیت و عملکرد آن بیشتر مورد توجه است.
وی بیان کرد: یزد استانی است که علاوه بر ویژگی های تاریخی، فرهنگی و گردشگری در حوزه صنعتی نیز سرآمد است بنابراین شاخص‌های کیفیت هم در حوزه خدمات گردشگری و هم در حوزه صنعت باید بهبود پیدا کند.
زینی‌وند با بیان اینکه در حال حاضر در استان یزد 3 هزار و 300 واحد صنعتی فعال هستند، افزود: در بین این واحدها، برندهایی وجود دارد که استاندارد توجه خوبی به وضعیت استانداردسازی آنها داشته و این توجه باید به همه واحدها تعمیم پیدا کند.
وی همچنین ورود استاندارد به بحث استانداردسازی محصولات سنتی یزد نظیر ترمه و شیرینی را اتفاقی خوب برای استان دانست و گفت: متاسفانه ما در دوره هایی به دلیل رعایت نکردن کیفیت، بازارهای آسیایی را از دست داده ایم و از وضعیت بازارهای موجود نظیر عراق نیز راضی نیستیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار یزد در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه تحولات خوبی در حوزه استاندارد ایجاد شده است، بیان کرد: خواستار تقویت ساختار استاندارد هستیم که در این راستا لازم است توجه ویژه به نیروهای ادارات کل در استان‌ها به ویژه استان یزد به دلیل شرایط ویژه صنعتی و گردشگری شود.
زینی‌وند تاکید کرد: در هر حال به صورت دستوری و اجباری نمی توان کالایی را برند کرد بلکه در این زمینه کیفیت، حرف اول را می زند و اداره استاندارد می تواند در این زمینه بسیار موثر عمل کند.

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/23938/ورود-استاندارد-به-محصولات-سنتی-یزد-لزوم-ارتقا-کیفیت-خدمات-گردشگری
بستن   چاپ