خبر یزد
رییس دانشگاه میبد خبر داد؛
ارتباط بیشتر دانشگاه و مردم را دنبال می‌کنیم/افزایش 38 رشته جدید در برنامه راهبردی دانشگاه
سه شنبه 18 ارديبهشت 1397 - 16:03:24
یزد آنلاین - رییس دانشگاه میبد(آیت الله حائری) اظهار کرد: هر چند دانشگاه در حال حاضر به لحاظ برخی زیرساخت‌ها مانند فضای خوابگاهی مشکلی ندارد ولی با اجرای طرح جامع دانشگاه در سال‌های آینده با کمبود و نیازمند کمک‌های خیرین خواهد بود.
به گزارش ایسنا – منطقه یزد، «عباس کلانتری» امروز در جمع اهالی رسانه در مورد این دانشگاه گفت: دانشگاه آیت الله حائری میبد دارای سه دانشکده مصوب شامل دانشکده‌های الهیات، علوم انسانی و ایران‌شناسی و دانشکده فنی و مهندسی است.
وی از تحصیل 1900 دانشجو در این دانشگاه در قالب 15 رشته کارشناسی، 10 کارشناسی ارشد و چهار رشته دکتری خبر داد و گفت: هر چند خوشبختانه در حال حاضر مشکل خوابگاه نداریم و با کمک خیرین بسیاری از نیازهای زیرساختی دانشگاه مرتفع شده است ولی در صورت اجرای طرح جامع و افزایش تعداد دانشجویان این دانشگاه تا 3500 نفر طی بازه زمکانی 5 ساله قطعاً در آینده نیازمند ایجاد فضاهای آموزشی، کمک آموزشی، رفاهی و ورزشی و خوابگاهی خواهیم بود.
کلانتری با دراز کردن دست حمایت به سوی خیرین، گفت: البته در حال حاضر به لحاظ مالی برای تکمیل سالن ورزشی دانشگاه با مشکل مواجه‌ایم و در سال آینده نیز با کمبود کلاس آموزشی روبرو خواهیم شد.
وی ضمن اشاره به ایجاد 12 هزار مترمربع فضای فیزیکی در این دانشگاه طی 1.5 سال گذشته و همچنین 6 هزار مترمربع فضای خوابگاهی در این مدت، افزود: دانشگاه دارای 6 آزمایشگاه مجهز در زمینه رشته‌های مهندسی پزشکی و مهندسی مواد است که با سرمایه‌گذاری 1.5 میلیارد تومان ایجاد شده و هم‌اکنون مورد استفاده متقاضیان غیر از دانشگاه نیز هست.
وی از اقدامات خوب دانشگاه در زمینه دانشگاه سبز خبر داد و تصریح کرد: ساختمان‌های جدید دانشگاه از مصالح ساختمانی عایق مانند ICF ساخحته شده که تاثیر زیادی در مصرف بهینه انرژی برای دانشگاه داشته و علاوه بر این در هزینه‌های ساخت بین 20 تا 25 درصد صرفه‌جویی مالی شده است.
به گفته کلانتری، در سال جاری با کشت سه هزار اصله نهال 30 درصد به فضای سبز این دانشگاه اضافه شده که در این این نهال‌ها برخی نهال‌های ویژه مانند مورینگا که یک گیاه مناسب اقلیمی استان، دارویی و صنعتی است، کشت شده است.
وی از افزایش هیات علمی دانشگاه از 43 نفر به 60 نفر از سال گذشته تاکنون خبر داد و گفت: هرچند به لحاظ نسبت استاد به دانشجو از وضعیت خوبی برخورداریم ولی از نظر نسبت کارمند به استاد و کارمند به دانشجو، دچار کمبودهایی هستیم.
رییس دانشگاه میبد با اشاره به تفاهم‌نامه‌های منعقد شده دانشگاه با معاونت ریاست جمهوری در رابطه با ایجاد کلکسیون گیاهان دارویی، گفت: در این رابطه برخی زیرساخت‌ها فراهم شده و قرار است در کنار ان چند دمنوش‌خانه نیز برای عرضه برخی محصولات ایجاد شود.
وی همچنین به تفاهم‌نامه دانشگاه با سپاه اشاره و تصریح کرد: براساس این تفاهم‌نامه دانشگاه در زمینه ترویج کشت گیاهان دارویی در شهرستان خاتم فعالیت خواهد کرد که این برنامه از ابتدای تابستان وارد مرحله عملاتی خواهد شد.
کلانتری از انعقاد تفاهم‌نامه‌هایی با برخی پژوهشکده‌ها خبر داد و ابراز امیدواری کرد دانشگاه از طریق انجام طرح‌های تحقیقاتی پلی بین دانشگاه و صنعت ایجاد کند.
وی با اشاره به فعالیت 13 انجمن علمی و دو نشریه دانشجویی، اضافه کرد: دانشگاه علاوه بر نشریه تخصصی قیم که به رده B ارتقا یافته است، به دنبال اخذ مجوز سه نشریه تخصصی دیگر از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز هست.
کلانتری از چاپ 16 جلد کتاب از سوی اعضای هیات علمی دانشگاه در دو سال گذشته خبر داد و افزود: امسال دانشگاه نمایندگی انجمن ایرانی تاریخ را برعهده گرفته که در زمینه تاریخ ایران و اسلام فعالیت می‌کند.
وی به کسب مجوز ایجاد پژوهشکده کاشی و سرامیک از نوع دوم توسط دانشگاه اشاره کرد و گفت: البته در راستای تقویت ارتباط دانشگاه با جامعه تعدادی کلینیک را طراحی و به دنبال تصویب انها هستیم.
وی در رابطه با برنامه‌های فرهنگی دانشگاه گفت: علاوه بر برگزاری سالانه بیش از 200 برنامه فرهنگی، امسال 17 کرسی نظریه‌پردازی در دانشگاه برگزار شده که از این لحاظ در سطح دانشگاه‌ها بی‌نظیر است.
رییس دانشگاه میبد به میزبانی دانشگاه از دختران جامعه‌ المصطفی در سال جاری اشاره کرد و گفت: در این برنامه‌ که با بازدید دانشجویان از بناهای تاریخی استان انجام شد، معتدقیم که هر یک از این افراد می‌توانند به عنوان سفیران جمهوری اسلامی تلقی شوند.
وی از برخی اتفاقات در این دانشگاه طی سال جاری نیز یاد کرد و گفت: افزایش 50 درصدی بودجه دانشگاه با وجود کسری‌های مالی هر ساله‌ی دانشگاه، حضور دکتر نوبخت در دانشگاه در سفر اخیرشان به استان، تصویب آمایش آموزش عالی دانشگاه که براساس آن تا سال 1400 تعداد 14 رشته کارشناسی، 20 رشته کارشناسی ارشد و چهار رشته دکتری جدید باید به رشته‌های دانشگاه اضافه شود، از جمله این اتفاقات خوب بود.
کلانتری در پایان نیز در رابطه با تبدیل دانشگاه به دانشگاه کارافرین و نسل سومی نیز گفت: دانشگاه پیشنهاد مجوز افزایش 12 واحد کارافرینی و مهارت‌اموزی را مطرح کرده است که البته بخشی از این واحدها جزو درس‌های کنونی دانشجویان نیز هست.
انتهای پیام

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/27582/ارتباط-بیشتر-دانشگاه-و-مردم-را-دنبال-می‌کنیم-افزایش-38-رشته-جدید-در-برنامه-راهبردی-دانشگاه
بستن   چاپ