خبر یزد
مدير کل تعاون، کار و رفاه اجتماعي يزد تاكيد كرد:
رفاه اجتماعي در گروي اشتغالزايي و ياري‌رساني مراکز مشاوره کارآفريني
شنبه 11 شهريور 1396 - 9:17:42 AM
ايسنا -
يزد آنلاين - 800x600 مدير کل تعاون، کار و رفاه اجتماعي استان يزد بيان کرد: ظرفيتي به نام اشتغال بايد به وجود بيايد و شرايط اقتصادي مطلوب شودتا به سمت رفاه اجتماعي قدم برداريم .
«محمدحسين رياحي» از توجهاعضاي هيات فني استان به منظور استفاده بهينه از ظرفيت‌هاي موجود ابراز خرسندي کردو با اشاره به رويکرد جديد مراکز مشاوره کارآفريني، اظهار کرد: داشتن مراکز شتاب دهنده به عنوان يک فرصت و پتانسيل براي مراکز خدمات کارآفريني جاي تامل دارد، هر چند در اين زمينه رويکردها متفاوت است .
وي ادامه داد: ما به دنبال مجوزدهندگان نيستيم و تنهاهدف صدور مجوز و واحدهاي توليد، کارگاه‌ها و مراکز خدماتي است که از اين فرصت شتاب‌دهندگي استفاده کرده و در کسب و کارهاي شتاب دهنده پيش‌قدم باشند .
رياحي با بيان اين که نگاهمان اين است که مراکز مشاوره صرفاً به دنبال کسب مجوز و يا داشتن گواهينامه انجام فعاليت اکتفا نکنند، توصيه کرد:اين مراکز به صورت پوياتر حضور يابند و مطالعات و فعاليت‌هاي پژوهشي در اين حوزه بيش از پيش صورت گيرد و در نهايت تنگناها و نقاط ضعف احتمالي موجود در اين حوزه‌ها شناسايي شود .
اين مقام مسئول با اشاره به وجود حدود 14 مرکز مشاوره فعال، گفت: با وجود فعاليت اين تعداد مراکز طي سال گذشته، متاسفانه تاکنون هيچ خروجي از اين مراکز دريافت نکرده‌ايم .
وي با تاکيد بر رصد فعاليت اين مراکز مشاوره، اظهارکرد: بايد بررسي شود که اين مراکز کاربرد لازم را دارند و اين که مي‌توانند مشکلي ازمجموعه کسب و کار در حوزه اقتصادي را مرتفع کنند.
رياحي افزود: به نظر مي‌رسد مراکز مشاوره مي‌توانندبه عنوان يک ابزار و يک فرآيند قدرتمند برايمان محسوب شوند که در نهايت منجر به بهره‌وري و انجام امور لازم خواهد شد .
وي با اشاره به حضور اعضاي هيات علمي و معاونين پژوهشي و تحقيقاتي و روساي مراکز کارآفريني دانشگاه‌ها، گفت: اين موضوع دليل قابل قبول و توجيه‌پذيرمبني بر علمي بودن فرآيند است .
مدير کل تعاون، کار و رفاه اجتماعي استان معتقد است كه امور انجام شده بايد با همکاري دانشگاه‌ها صورت گيرد چرا که دانشگاه‌ها موتور محرکه پژوهش هستند .
«نويد نصيري‌زاده» معاون پژوهشي دانشگاه آزاد اسلامي واحد يزد نيز با تاکيد بر اين که بهتر است پايان‌نامه‌هاي دانشجويي را به سمت موضوعات کسب و کار و کارآفريني سوق دهيم، گفت: کاربردي‌سازي پايان‌نامه‌ها چه در بخش خدمات و چه در بخش کمک به صنعت بايد صورت گيرد .
وي اظهار کرد: بهره جستن از ايده‌ها و تفکراتي در حوزه بازاريابي صنايع در قالب پايان نامه‌ها، نياز به سرمايه‌گذاري قابل توجهي ندارد .
وي با بيان اين که همسان‌سازي تعاريف در حوزه شتاب‌دهنده‌هابايد صورت گيرد، اعلام کرد: با بررسي تاريخچه شتاب دهنده در کشورهاي ديگر، کمک بزرگيبه بخش صنعت و خدمات خواهد شد که نبايد ناديده گرفته شود .
نصيري‌زاده افزود: در اين زمينه پس از بررسي، مي توان الگوبرداري و پس از آن بومي سازي کرد .
گفتني است، برگزاري هفته کارآفريني در دانشگاه‌ها ومراکز علمي در آبان ماه 1395، امضاي تفاهم‌نامه همکاري با آموزش و پرورش و برگزاري اولين رويداد کارآفريني دانش‌آموزي با حمايت اتاق بازرگاني در آذرماه سال گذشته و برگزاري سمينار کارآفريني با همکاري کميته امداد امام خميني ( ره ) استان در آذرماه پارسالاز جمله اقدامات حوزه کارآفريني استان اعلام شد.
تشکيل کارگاه‌هاي انگيزش کارآفريني در شهرستان‌هاي مهريز،ابرکوه، خاتم و بافق و نيز همکاري با اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعي استان درانتخاب کارآفرينان برتر و برگزاري جشنواره کارآفرينان برتر استان با حمايت اتاق بازرگانياز ديگر اقدامات حوزه کارآفريني بود.
همچنين از ديگر موارد عملکردي اين حوزه مي‌توان به برگزاريکارگاه‌هاي تخصصي کارآفريني روستايي در شهرستان‌هاي تفت، بافق، اردکان، ابرکوه و خاتمبا همکاري دفتر توسعه روستايي استانداري، همکاري با شرکت آب و فاضلاب روستايي در تعريففرصت‌هاي کارآفريني و سرمايه‌گذاري در حوزه‌هاي آب و فاضلاب و همچنين تعامل با سازمانميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان در جهت جذب سرمايه‌گذاران حوزه گردشگري،اشاره كرد.

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/5350/رفاه-اجتماعي-در-گروي-اشتغالزايي-و-ياري‌رساني-مراکز-مشاوره-کارآفريني
بستن   چاپ