خبر یزد
تعیین مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی از نگاه افق کویر
يکشنبه 22 مهر 1397 - 14:20:49
خبر یزد - هفته نامه افق کویر در شماره 858 خود در یادداشتی با عنوان "مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی تعیین شد" به بررسی و واکاوی اهمیت این انتخاب پرداخته است.
در این مطلب به قلم "محمدحسین تشکری" صاحب امتیاز و مدیرمسئول این نشریه آمده: معارفه ای صبح چهارشنبه در هتل نیکان بافق با حضور مدیران و معاونین شرکت سنگ آهن مرکزی روی داد و «محمد جواد عسکری» مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، «علی اکبر رحیمی» را به سمت مدیریت این شرکت معدنی برگزید.
با معارفه دکتر علی اکبر رحیمی، این پنجمین مدیرعامل بومی است که از سال 1342 «چغارت» یا همان «مَشک خشکیده» به خود دیده است و نیز چهاردهمین مدیرعاملی است که شرکت سنگ آهن مرکزی در عمر 55 ساله خود داشته است.
وجود شرکت سنگ آهن مرکزی از این روی برای بافق اهمیت دارد که شغل بسیاری از مردم در این معدن است و چرخ اقتصاد جامعه بافق بر مدار این شرکت می چرخد.
شاهد مثال آن که در برهه ای از زمان بازار فروش سنگ معدنی آهن با نوسان قیمت روبرو شد و عمده بدهکار شرکت؛ یعنی ذوب آهن اصفهان نتوانست بدهی خود را به سنگ اهن مرکزی پرداخت نماید.
در نتیجه این شرکت به موقع حقوق پرسنل خود را پرداخت نکرد؛ در نتیجه بازار بافق از رونق افتاد و بخش کسبه شهر دچار مشکلات گردید. بر همین اساس حضور نیروهای بومی در راس این شرکت برای مردم به یک امری ملی و فراگیر تبدیل شده است. مدیری که از میان مردم برخاسته است و به خوبی به مسایل ریز و درشت شهر واقف باشد.
از سال 1379 که اولین مدیرعامل بومی زمام امور را در دست گرفت؛ این روند همچنان ادامه دارد؛ هر چند که در اسفندماه 1390حکم مدیرعامل غیربومی برای این شرکت صادر شد؛ ولی ناخشنودی کارگران شرکت موجب تغییر این تصمیم شد و در نهایت گزینه مدیریت بومی در تاریخ 24/12/1390 بر کرسی مدیریت تکیه زد تا این که در تاریخ هیجدهم مهرماه سال جاری سکان این مدیریت در دستان علی اکبر رحیمی افتاد.
همانگونه مدیریت جدید در این شرکت در مراسم معارفه خود گفته است: تمام توان خود را به کار می بندد تا طرح های این شرکت را به ثمر برساند.
چرخه فولاد که آرزوی دیرینه این شرکت هست؛ شاید بتواند بافق را در زمره یک شهر صنعتی معدنی درآورد و از تک قطبی بودن فروش سنگ آهن یا همان مواد خام خارج کند؛ درست مانند گاو شیری که در حال شیر دادن به صنایع دیگر است و خود بی بهره از آن با حالتی رنجور و نحیف، روزگار می گذراند.
در طول این دوره هر چند مسئولین معتقدند بافق نباید وابسته به معدن باشد؛ ولی اگر خودمانی بگوییم بافق غیر از معدن چه چیز دارد؟ شاید پاسخ دهید گردشگری؛ اما گردشگری در بافق نخواهد توانست به عنوان یک صنعت تلقی گردد که امرار معاش بیش از 6 هزار نفر از مردم بافق، به آن وابسته باشد.
بر همین اساس بی راه نگفته ایم اگر نگاه بخش معادن بر منطقه بافق و در جهت ارائه تسهیلات رفاهی و معیشتی به کارگران خود نباشد؛ بطور حتم زندگی در بافق سخت خواهد بود.
اینجاست که به نظر می رسد مدیریت جدید شرکت نباید نگاه توسعه ای خود را از شهر بردارد؛ در غیر اینصورت بافق مانند سایر شهرهای کم برخوردار استان خواهد شد.
البته ذکر این نکته نیز در پایان این سطور لازم است که در طول این چند سال، حداقل به سن این نشریه که در انعکاس اخبار و فعالیت های سنگ آهن کوشا بوده، نگاه مدیران در مسایل بهداشتی و درمانی و نیز آموزشی در خور توجه بوده است.
کمک های این شرکت به مدارس و دانشگاهها، حوزه های علمیه و مساجد، تکایا و بقاع، درمان و پزشکی شهر و نیز کمک های ورزشی این شرکت مهم است که در این چند سطر نخواهد گنجید و ذکر آن مجالی دیگر می خواهد.
170 رسانه در استان یزد مجوز دارند که از این تعداد 121 مجوز متعلق به نشریات چاپی، 31 مورد متعلق به رسانه های برخط (خبرگزاری و پایگاه خبری) و ١8 مجوز هم مربوط به رسانه های الکترونیک غیر برخط است.
7532/ 6197

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/61568/تعیین-مدیرعامل-شرکت-سنگ-آهن-مرکزی-از-نگاه-افق-کویر
بستن   چاپ