خبر یزد
ضرورت برنامه‌ریزی مدون در جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه
دوشنبه 30 مهر 1397 - 12:58:58
خبر یزد - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد بر ضرورت برنامه‌ریزی مدون در جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه تاکید کرد.
به گزارش ایسنا - منطقه یزد، «محمدحسین ریاحی» در هشتمین جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد که با دستور کار ارائه فعالیت‏های اورژانس اجتماعی در استان و وضعیت جرائم ناشی از فضای مجازی برگزار شد، با تاکید بر این که سلامت اجتماعی در کنار سلامت روان و جسمی جزو ارکان اساسی یک کشور است، گفت: آسیب‌های اجتماعی قابل کنترل است و فقط باید برنامه و راه مقابله با آن‌ها را شناخت.
وی با اشاره به این که گروه‌های در معرض آسیب بیشتر جوانان، نوجوانان، دختران، زنان و کودکان هستند، افزود: باید این افراد بیشتر از سایر گروه‌ها مورد توجه، آگاه‌سازی و مهارت‌آموزی در مقابله با آسیب‌های جدید قرار گیرند.
رییس شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی یزد خاطرنشان کرد: ما معتقدیم بیشترین مسئولیت در این مسیر بر عهده خانواده، جامعه و گروه‌های مردم‌نهاد است و اگر برنامه‌ریزی درستی در جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی صورت نگیرد، بحران جدی از این ناحیه، متوجه مردم خواهد شد.
«جلیل عفتی» مدیر کل بهزیستی استان نیز در این نشست بیان کرد: برنامه‌های متعددی برای پیشگیری و کنترل آسیب‌های اجتماعی داریم که مهم‌ترین برنامه توسعه اورژانس اجتماعی در برای مقابله با آسیب‌هاست.
وی اظهار کرد: راه‌اندازی خانه امن، خانه کودکان خیابانی و کار، پایگاه خدمات اجتماعی، راه‌اندازی مرکز بازپروری زنان و دختران آسیب‌دیده وتوانمند سازی و جامعه پذیری زنان بهبود یافته از جمله برنامه‌های انجام گرفته بهزیستی استان است.
سرهنگ «مرتضی ابوطالبی» رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ناجا یزد ادامه داد: در سال‌های اخیر استفاده از فناوری‌های روز به سرعت افزایش داشته و این موضوع باعث شده مجرمان سایبری با شگرد‌های مختلف از کاربران اینترنتی کلاهبرداری کنند.
این مقام انتظامی با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین علل وقوع جرایم در فضای مجازی عدم آگاهی کاربران است، بیان کرد: برگزاری کارگاه‌های آموزشی در سطح استان و اطلاع رسانی از طریق رسانه‌های مختلف می‌تواند کمک بسزایی در کاهش جرایم اینترنتی داشته باشد.
وی با اذعان به این که افزایش سواد رسانه‌ای باعث کاهش آسیب‌های فضای سایبری می‌شود، خاطرنشان کرد: کارشناسان پلیس فتا باید با فناوری‌های نو ظهور آشنایی کامل داشته باشند تا بتوانند مجرمان سایبری را در دام قانون گرفتار کنند.
سرهنگ ابوطالبی در پایان با بیان این که یکی از مهم‌ترین مراجع برای آموزش فضای مجازی سایت پلیس فتا است، گفت: شهروندان در صورت مواجه با موارد مشکوک در فضای مجازی آن را از طریق سایت پلیس فتا و بخش فوریت‌های سایبری و گزارش مردمی اطلاع‌رسانی کنند.
انتهای پیام

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/62153/ضرورت-برنامه‌ریزی-مدون-در-جهت-کاهش-آسیب‌های-اجتماعی-در-جامعه
بستن   چاپ