خبر یزد
نماینده مردم میبد مطرح کرد:
احیای بازارچه تاریخی رکن‎آباد، اقدامی ماندگار و الگویی برای دیگر شهرها
پنجشنبه 30 شهريور 1396 - 11:05:33 AM
ایسنا - فرهنگی و هنری
یزد آنلاین - Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA MicrosoftInternetExplorer4 نماینده مردم میبد و تفت درمجلس شورای اسلامی عملیات احیا و بازسازی بازارچه ‎‎ ی تاریخی روستای رکن آباد میبد را اقدامی ماندگار و الگویی برایاحیای بناهای تاریخی در دیگر شهرها خواند. به گزارش ایسنا - منطقه یزد، دکتر «کمال دهقانی»در جریان بازدید از طرح احیای بازارچه‏‏ی تاریخی روستای رکن آباد میبد که به همت بخشداریمرکزی شهرستان در حال انجام است، ضمن مشاهده روند اجرای عملیات بازسازی و احیای اینبازارچه، بر اجرای این طرح ‎‎ بر اساس اصول و ضوابط تاکید کرد.
وی با اشاره به ثبت جهانی شدن یزد بهعنوان میراث تاریخی و فرهنگی کشور، گفت: یزد به دنبال این رویداد بیشتر مورداستقبال گردشگران داخلی و خارجی قرار خواهد گرفت و شهرستان میبد نیز با قدمتی چندینهزار ساله قطعاً از این امر مستثنی نخواهد بود.
این نماینده مجلس به افزایش بیشتر سهم مالیاتبر ارزش افزوده در بخش دهیاری ‎ های استان نسبت به سال ‎‎ های گذشته، این تصمیم را فرصتی برای اجراییطرح‎‎های ماندگاری مانند احیای بازارچه تاریخی روستای رکن الدین میبد دانست.
دهقانی احیای بافت ‎‎ های تاریخی و قدیمی رکن آباد را اقدامی ماندگارو الگویی برای احیای بناهای تاریخی در دیگر شهرها دانست و از این باره از فرمانداریو بخشداری مرکزی قدردانی کرد.
«سید محسن فلاح» معاون فرماندار نیز در حاشیهاین بازدید تصریح کرد: 700 هکتار بافت تاریخی در شهرستان قرار دارد ولی در یک سالگذشته تعداد 50 خانه قدیمی مرمت و بازسازی شده ‎‎ اند.
وی با تاکید بر حفظ فرهنگ و تمدن گذشتگانبا حفظ ، احیا ومرمت آثار تاریخی، احیای بازارچه تاریخی رکن آباد را یکی از این اقداماتخواند.
وی قلعه وزیر در روستایی رکن آباد را یکیدیگر از طرح‏‏های در دست بررسی و اولویت ‎‎ دار ذکر کرد و ابراز امیدواری کرد که با مرمت وبازسازی این مکان بتوان آن را به محل مناسبی جهت اسکان گردشگران در ایام خاص تبدیلکرد.
«محمد شیبانی» بخشدار مرکزی میبد هم ازاین طرح به عنوان یکی از مهمترین طرح‎‎های در حال اجرای این شهرستان یاد کرد وگفت: این طرح در سه فاز و با سرمایه ‎‎ گذاری 1.5 میلیارد تومان از محل اعتبارات دهیاری ‎‎ ها انجاممی‎‎شود.
وی احیای بناهای تاریخی را یکی از روش‏‏هایمهم حفظ میراث فرهنگی بجا مانده از گذشتگان دانست.
گفتنی است، بسیاری از آثار تاریخی بجا ماندهدر شهرستان میبد مربوط به دوران آل مظفر(قرن هشتم هجری) است که بعضاً در نوع خود کمنظیر و حتی بی نظیر هستند.
/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
انتهای پیام

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/6337/احیای-بازارچه-تاریخی-رکن‎آباد،-اقدامی-ماندگار-و-الگویی-برای-دیگر-شهرها
بستن   چاپ