آموزش شیرینیپزی / طرز تهیه حلوا زنجبیلی تبریز با مواد بسیار ساده
پنجشنبه 9 فروردين 1403 - 05:45:22
|
|
خبر یزد - به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، یکی از خوشمزه ترین حلواهای خانگی که برای پذیرایی و به عنوان حلوا برای ماه رمضان پیشنهاد داده می شود، حلوا زنجبیل تبریزی است که به سادگی و با مواد لازم دم دستی میتوان آن را در خانه آماده کرد. مراحل پخت حلوایی که در این بخش خواهیم گفت، زمان زیادی از شما نخواهد گرفت و زمان اصلی برای خنک شدن حلوا صرف خواهد شد. بیشتر بخوانید: آموزش شیرینی پزی/ طرح تهیه کیک یخچالی خانگی مواد لازم حلوا زنجبیل خانگی مواد لازم مقدار آرد 3 لیوان روغن جامد 1 لیوان زنجبیل 3 قاشق غذاخوری پودر قند 1 لیوان طرز تهیه حلوا زنجبیلی با پودر قند برای پخت حلوای راحت و فوری زنجبیلی، ابتدا 3 لیوان آرد را داخل ماهیتابه در دمای کم تفت میدهیم. تفت دادن را به مدت حدوداً یک ربع و تا زمانی که رنگ آرد تغییر کند، ادامه میدهیم. سپس یک لیوان روغن جامد به آرد تفت خورده اضافه و 5 دقیقه مجدداً تفت میدهیم و پس از 5 دقیقه از روی حرارت بر میداریم. در این مرحله پخت حلوای زنجبیلی، 3 قاشق غذاخوری زنجبیل و یک لیوان پودر قند را اضافه میکنیم و کامل مواد را با هم مخلوط میکنیم. بعد از اینکه مواد به خوبی با هم ترکیب شد ابتدا با پشت قاشق مواد را صاف و سپس با کمک یک گوشکوب مواد را سفت و یکدست میکنیم. سپس حلوای یکدست شده را به شکل لوزیهای کوچک برش میزنیم. در آخر حدود دو ساعت به حلوای آماده زمان میدهیم تا خنک شود. انتهای پیام/ کد خبر: 1225245 برچسبها آموزش شیرینی پزی
http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/644233/آموزش-شیرینیپزی---طرز-تهیه-حلوا-زنجبیلی-تبریز-با-مواد-بسیار-ساده
|