خبر یزد
چقدر قوانین بانکی را می‌شناسید؟
شنبه 15 دی 1397 - 2:29:26 PM
ایسنا

خبریزد- با توجه به این که تحریم‌های اقتصادی مشکلات مالی زیادی را برای مردم به همراه داشته، تنها راه فرار از این شرایط مدیریت اقتصادی خانواده‌ها است که در وضعیت فعلی امری ضروری بوده و باید با آموزش‌های لازم اقدامی موثر در راستای کاهش فشارهای مالی خانوادها صورت گیرد.

صنعت بانکداری به عنوان یکی از بنگاه‌های اقتصادی نقش مهمی در نهادینه کردن مدیریت پول در جامعه ایفا می‌کند، این درحالی است که متأسفانه عدم آگاهی‌های لازم از قوانین بانکی و چگونگی مدیریت پول در حال حاضر مشکلات اقتصادی افراد جامعه را دو چندان کرده و به چالشی جدی برای خانواده‌ها تبدیل شده است.

به همین منظور سعی شده در این گزارش علاوه بر حساس کردن اقشار مختلف در مورد ضرورت آگاهی از قوانین بانکی و مدیریت پول، راهکارهای مدیریت اقتصادی که از طرف مقام معظم رهبری به عنوان دستورالعمل‌های اقتصاد مقاومتی به مسئولین ابلاغ شده را یادآوری کنیم.

«سیدابوالفضل موسوی‌بیوکی» نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با ایسنا، اقتصاد مقاومتی را تنها راه پیشرفت کشور دانست و اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی به معنی حساسیت بحث اقتصادی در راستای توسعه بیش از بیش کشور است.

وی با بیان این که مقوله اقتصاد مقاومتی رکن اصلی برنامه ششم توسعه قرار گرفته است، افزود: رونق تولید و افزایش اشتغال، قدم بعدی در راستای اجرای برنامه‌های اقتصاد مقاومتی است.

این مسئول با اشاره به ضرورت نمود اقتصاد مقاومتی در برنامه‌های توسعه‌ای امسال، گفت: ترویج فرهنگ اقتصاد مقاومتی بین اقشار مختلف جامعه و مسئولان در راستای تحقق اهداف این مهم از اهمیت زیادی برخوردار است.

«فاطمه اکبری» دانشجوی ترم سوم مهندسی پزشکی در گفت وگو با ایسنا گفت: چون قوانین بانکی از پیچیدگی زیادی برخوردار است من اطلاعی در این زمینه ندارم و همین عدم آگاهی، تاکنون چالش‌های زیادی برای من ایجاد کرده است.

وی با بیان این که خانواده‌ها باید مدیریت اقتصادی را آموزش ببینند، افزود: مبهم بودن یکی از جدی‌ترین مشکلات مردم در حوزه بانکی است و به همین دلیل من علی‌رغم نیاز فراوان تاکنون از تسهیلات بانکی استفاده نکردم.

«ولی لاله‌زاری» کارمند یکی از مجموعه‌های دانشگاهی استان است که در گفت و گو با خبرنگار ایسنا ضمن تاکید بر ضرورت افزایش سطح آگاهی‌ مردم از خدمات و قوانین بانکی اظهار کرد: با توجه به این که شیوه ارائه خدمات در بانک‌ها پیوسته در حال تغییر و پیشرفت است مردم هم باید اطلاعات خود را در این حوزه بروز کنند.

وی با بیان این که اطلاعات بانکی باید در دسترس مردم قرار گیرد، گفت: افراد باید بدانند که در مقابل دریافت این تسهیلات و خدمات چه تعهداتی دارند.

لاله زاری خاطرنشان کرد: در بیشتر مواقع مردم از تسهیلات دریافتی اطلاعات کاملی ندارند و دریافت این تسهیلات نه تنها کمک مالی برای خانواده‌ها نمی‌شود بلکه اقتصاد آنها هم دچار مشکل می‌کند.

«سمیه ناصری» یکی دیگر از دانشجویان و شهروند یزدی ادامه داد: در شرایط اقتصادی فعلی آگاهی از همه خدمات بانکی و مدیریت درست اقتصادی می‌تواند زندگی‌ها را با آرامش و آسایش همراه کند.

وی با بیان این که بسیاری از ضررهای مالی به دلیل عدم مدیریت صحیح است، تصریح کرد: درست است که درآمدها جوابگوی هزینه‌ها نیست اما انتخاب تسهیلات مرتبط با هدف و مدیریت مالی آن باعث بهبود اقتصاد خانواده می‌شود.

ناصری گفت: مسئولین باید به منظور جلوگیری از ضرر و زیان احتمالی راهکارهای مدیریت درآمد را به مردم آموزش دهند.

اطلاعات بدست آمده نشان می‌دهد که هرچقدر سطح اگاهی مردم از راهکارهای مدیریت اقتصادی یا عملکرد در زمینه توسعه اجتماعی بیشتر شود کشور بیشتر و بهتر در مسیر توسعه قرار می‌گیرد.

با توجه به این که همراهی اقشار مختلف مردم با مسئولان در اجرای طرح‌های توسعه‌ای امری حائز اهمیت و رمز پیروزی طرح‌های کلان اقتصادی است،‌مسئولان می‌توانند با اولویت قرار دادن آموزش‌های مدیریت اقتصادی خانواده جمع کثیری از مردم را برای مدیریت صحیح و کارآمد در حوزه توسعه اقتصادی با خود همسو کنند.

ایران از جمله کشورهای غنی از نظر ثروت‌های انسانی، طبیعی و میراثی است که استفاده از این ظرفیت‌ها به مدیریت کارآمد و البته مشارکتی نیاز دارد.

اقتصاد پویا محصول مشارکت مستمر مردم و مسئولان برای رسیدن به هدفی عالی است که رمز رسیدن به این مهم آموزش مستمر مدیریت پول و در نهایت ترویج و نهادینه شدن فرهنگ اقتصاد مقاومتی در کشور است.

بنابراین لازم است مسئولین علاوه بر آموزش‌های سبک زندگی سالم، آموزش مدیریت اقتصاد خانواده را در دستور کار خود قرار دهند.


http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/72199/چقدر-قوانین-بانکی-را-می‌شناسید؟
بستن   چاپ