خبر یزد
مدیر نظارت بر مواد غذایی یزد: عدم ترویج الگوی تغذیه سالم، عامل بروز بیماری‌های غیرواگیر است
سه شنبه 25 مهر 1396 - 2:25:07 PM
ایسنا - اجتماعی
یزد آنلاین - مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی استان یزد، با اشاره به لزوم تغییر الگوی مصرف تغذیه‌ای گفت: عدم تناسب پیشرفت صنعتی جامعه با الگوی تغذیه سالم، مهمترین عامل بروز بیماری‌های غیرواگیر است.
به گزارش ایسنا- منطقه یزد، دکتر«رضا مورکیان» در نشست خبری روز جهانی غذا، با اشاره به این‌که روز 24 مهرماه به عنوان روز جهانی غذا با هدف دور کردن فقر و گرسنگی از مردم، نامگذاری شده است، اظهار کرد: باید الگوهای مصرف تغذیه را از کشورهای توسعه یافته به کشورهای ضعیف‌تر داشته باشیم و به نوعی به مردم دنیا کمک کنیم تا فقر و گرسنگی را از بین رود.
وی افزود: با توجه به اقلیم کشور، شرایط موجود و شیوع بیماری‌های غیرواگیر که بخش عمده آن‌ها ناشی از تغذیه است، شعار روز جهانی غذا به تغییر اصلاح الگوی تغذیه برای بقاء سلامت جامعه تبدیل شد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی استان یزد، با بیان این‌که متأسفانه الگوی تغذیه سالم نتوانسته متناسب با صنعتی و ماشینی شدن جامعه پیش برود، گفت: این فاصله باعث بروز بیماری‌هایی مانند دیابت، قلبی و عروقی شده است.
این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ضرروت درج نشانگر رنگی روی مواد غذایی تصریح کرد: این نشانگر رنگی با سه رنگ قرمز، نارنجی و سبز میزان قند، چربی، نمک و اسیدهای چرب ترانس مواد غذایی را مشخص می‌کند.
وی افزود: رنگ قرمز بیش از اندازه بودن، رنگ نارنجی متوسط بودن و رنگ سبز میزان کم آن شاخص را در مواد غذایی نشان می‌دهد که با کمک این نشانگرها مردم آگاهی کاملی از مواد غذایی مصرفی دارند.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی استان یزد در پایان با بیان این‌که طرح نشانگر رنگی از اوایل سال 95 آغاز شده است، خاطرنشان کرد: در سال جاری حدود صد در صد محصولاتی که پروانه ساخت را از معاونت غذا و داروی علوم پزشکی یزد گرفتند این نشانگر رنگی سلامت مواد غذایی را درج کردند.
انتهای پیام

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/7553/مدیر-نظارت-بر-مواد-غذایی-یزد--عدم-ترویج-الگوی-تغذیه-سالم،-عامل-بروز-بیماری‌های-غیرواگیر-است
بستن   چاپ