قند میوه خشک چند برابر محصول تازه است
شنبه 17 فروردین 1398 - 10:52:26 AM
ایرنا
|
|
خبریزد- یوسف نقیایی با بیان اینکه قند موجود در توت
خشک و کشمش بسیار بالاست افزود: اولویت نخست افراد در استفاده از میوهها،
میوههای تازه باشد. وی با بیان اینکه میوههای خشک مکمل بسیار خوبی در کنار آجیل هستند، اظهار داشت: خواص میوه بستگی به نوع آن دارد. نقیایی ادامه داد: بهصورت کلی میوههای خشک انواع ویتامینها و مواد معدنی بدن را تأمین میکنند. این
متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: درصورتیکه دسترسی به برخی میوهها در شرایط
مختلف و برخی فصول سال امکانپذیر نباشد، میوههای خشک میتواند جایگزین
خوبی در این ارتباط باشد. وی به شهروندان توصیه کرد هنگام پذیرایی از مهمانان بهتر است انواع میوه و میوههای خشک را جایگزین شیرینی و شکلات کنند. میوههای
خشک حاوی ویتامینهای گروه B ، A و آهن هستند و اگر این مواد غذایی،
جانشین هله هوله هایی که در مغازهها به فروش میرسد و مواد افزودنی یا قند
یا چربی زیادی هم دارند، بشود، میتوانند مواد مغذی مفیدی را برای بدن
افراد بهخصوص برای کودکان فراهم کنند.
http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/84440/قند-میوه-خشک-چند-برابر-محصول-تازه-است
|