خبر یزد
قند میوه خشک چند برابر محصول تازه است
شنبه 17 فروردین 1398 - 10:52:26 AM
ایرنا
خبریزد- یوسف نقیایی  با بیان اینکه قند موجود در توت خشک و کشمش بسیار بالاست افزود: اولویت نخست افراد در استفاده از میوه‌ها، میوه‌های تازه باشد.
وی با بیان اینکه میوه‌های خشک مکمل بسیار خوبی در کنار آجیل هستند، اظهار داشت: خواص میوه بستگی به نوع آن دارد.
نقیایی ادامه داد: به‌صورت کلی میوه‌های خشک انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی بدن را تأمین می‌کنند.
این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: درصورتی‌که دسترسی به برخی میوه‌ها در شرایط مختلف و برخی فصول سال امکان‌پذیر نباشد، میوه‌های خشک می‌تواند جایگزین خوبی در این ارتباط باشد.
وی به شهروندان توصیه کرد هنگام پذیرایی از مهمانان بهتر است انواع میوه و میوه‌های خشک را جایگزین شیرینی و شکلات کنند.
میوه‌های خشک حاوی ویتامین‌های گروه B ، A و آهن هستند و اگر این مواد غذایی، جانشین هله هوله هایی که در مغازه‌ها به فروش می‌رسد و مواد افزودنی یا قند یا چربی زیادی هم دارند، بشود، می‌توانند مواد مغذی مفیدی را برای بدن افراد به‌خصوص برای کودکان فراهم کنند.

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/84440/قند-میوه-خشک-چند-برابر-محصول-تازه-است
بستن   چاپ