خبر یزد
استاندار :
پایداری شهر و محله های یزد در گرو اجرای طرح بازآفرینی است
چهارشنبه 27 شهريور 1398 - 19:38:42
خبر یزد - یزد - ایرنا - استاندار یزد گفت: بهترین راهکاربرای پایداری شهر و محلات در استا توجه به اجرای طرح های بازآفرینی است به ویژه در منطقه ای که با توجه به وضعیت فرهنگی ، اجتماعی و شرایطی که در محلات و بافت تاریخی آن وجود دارد، ضروری است.

به گزارش ایرنا محمدعلی طالبی عصر سه شنبه در ستاد بازآفرینی پایدار شهری استان با اشاره به تاکید رئیس‌جمهوری به بازآفرینی افزود: دولت هم به‌صورت جدی وارد این موضوع شد، امیدواریم حداکثر تعامل را با دستگاه‌های مختلف دولتی و عمومی داشته باشیم.
وی بر توجه به موضوع بازآفرینی شهری با کمک دستگاه‌های مربوطه تاکید کرد و اظهار داشت : جلسات این موضوع مرتب برگزار شود، زیرا موضوع بسیار مهمی است.
وی تصریح کرد: برندهای شهر یزد همانند ثبت جهانی آن در یونسکو ضروری است به مقوله بازآفرینی توجه داشته باشیم و احساس مسئولیت در قبال این موضوعات بیشتر باشد و بتوانیم شهرها و محلات را که منبع هویتی ماست بر اساس معیارهای مناسب بازآفرینی اجرا کنیم.
استاندار یزد در ادامه بر هم‌افزایی برنامه‌ها و طرح پیشنهادی شهرداری‌ها و دستگاه‌های استان در زمینه بازآفرینی شهری تاکید کرد و گفت: اگر کاری در یک محله انجام می‌شود باید تأثیر آن در محله دیده شود.
وی پیگیری بودجه ملی در بازآفرینی شهری استان را مهم دانست و گفت: همچنین اعتبار استانی هم باید از طرف شهرداری‌ها و دستگاه‌های مختلف جذب شود.
طالبی بر ایجاد اتاق فکر در موضوع یادشده تاکید کرد و افزود: این اتاق با مشارکت مدیران ، صاحب‌نظران علمی و دانشگاهی و متخصصان شهرسازی تشکیل شود.
وی با بیان اینکه حفاظت میراث و آثار تاریخی بسیار مهم است یادآور شد: بازآفرینی باید موجب تقویت میراث فرهنگی و گردشگری استان شود.
** بازآفرینی شهری رویکرد اصلی دولت
همچنین معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری یزد با اشاره به تاکید رئیس‌جمهوری بر بازآفرینی شهری اظهار داشت: یکی از رویکردهای اصلی دولت تدبیر و امید در سیاست توسعه پایدار مناطق است.
محسن صادقیان افزود: دستگاه‌های استان باید در راستای این موضوع با هم تعامل داشته باشند و از انجام فعالیت‌های جزیره‌ای خودداری کنند.
وی با بیان اینکه 43 میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح های بازآفرینی شهری استان در سال جاری ابلاغ شد، اظهار داشت: در این زمینه تعدادی طرح به وزارت کشور معرفی شد.
**نگاه به طرح های بازآفرینی شهری نباید صرفاً عمرانی باشد
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی یزد هم گفت: نگاه به طرح بازآفرینی نباید صرفاً عمرانی باشد بلکه باید نگاه اجتماعی و عمرانی آن دیده و موجب زنده شدن منطقه شود.
سید مجتبی حسینی پور افزود: با اجرای طرح های بازآفرینی در محلات باید شرایط زندگی مطلوب در آن مناطق به وجود آورد فقط آسفالت و ساخت پار نباشد بلکه امنیت هم مهم است.
** تدوین بودجه شهرداری با نگاه بازآفرینی
شهردار منتخب شورای شهر یزد هم اظهار داشت : بودجه سال آینده شهرداری هم با نگاه بازآفرینی تدوین شد، امیدواریم هفته آینده در شورای شهر به تصویب برسد.
مجتبی فرهمند افزود: باید در اجرای این طرح، دفاتر تسهیل گر در محلات ایجاد تا نیازهای هر محله مورد بررسی قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: باید دفاتر تسهیل گر تبدیل به دفاتر توسعه محله و مشکلات هر محله گام‌به‌گام رفع شود.
به گزارش ایرنا، بازآفرینی شهری سیاستی جامع و یکپارچه برای حل مشکلات شهرهاست به نحوی که منجر به ارتقای شاخص‌های زیست پذیری و کیفیت زندگی شهروندان می‌شود.
از سوی دیگر اجرای این طرح که دربرگیرنده شبکه‌ای از اقدامات و برنامه‌های مختلف و در مسیر اهداف توسعه پایدار محسوب می‌شود، رویکردی همه‌جانبه، مشارکتی، فرایند مبنا، راهبردی، اجتماع‌محور و برنامه‌های بازآفرینی است که در تمامی سطوح، مشارکت حداکثری به‌ویژه مردم را به همراه دارد.
استان یزد یک‌میلیون و 138 هزار نفر جمعیت دارد که از این تعداد، 650 هزار نفر در شهرستان یزد زندگی می کنند که این منطقه شامل 2 بخش مرکزی و زارچ با شهرهای یزد، شاهدیه و دهستان‌های فجر، فهرج، اله آباد و محمدآباد است.
2088/ 2047/

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/99551/پایداری-شهر-و-محله-های-یزد-در-گرو-اجرای-طرح-بازآفرینی-است
بستن   چاپ