يزديها در عيد قربان بيش از چهار هزار دام ذبح ميکنند
گفتگو
بزرگنمايي:
يزدانلاين- سيد حسين امامي با اشاره به فرارسيدن مراسم عيد قربان و ضرورت حفظ سلامت
مصرفکنندگان، گفت: شهروندان جهت تهيه دام به مراکز مجاز عرضه بهداشتي دام
مراجعه و از خريد دام زنده از کنار معابر عمومي، خيابانها و افراد غيرمجاز
خودداري کنند.
وي با اشاره به
توصيههاي تهيه و ذبح دام در اين روز، افزود: تمام تلاش دامپزشکي اين است
که مردم دام قرباني خود را از ميدانها تحت نظر سازمان دامپزشکي تهيه و در
کشتارگاههاي سراسر کشور يا اماکني که براي اين کار تدارک ديدهشده ذبح
کنند.
کارشناس مسئول نظارت بر
فرآوردههاي خام دامي استان يزد با تأکيد بر اينکه در روز عيد قربان
کشتارگاههاي سراسر استان به امر ذبح قرباني تحت نظارت دامپزشکي فعاليت
خواهند کرد، اظهار داشت: کشتار دام در روز عيد قربان از 6 صبح تا 1
بعدازظهر در کشتارگاههاي استان بهصورت رايگان تحت نظارت ناظران بهداشتي و
شرعي صورت ميگيرد.
دکتر امامي
خاطرنشان کرد: مردم بايد توجه داشته باشند که در سطح شهر قربانگاهها
نداريم؛ درصورتيکه در سالهاي قبل قربانگاههايي در سطح شهر بودهاند و
در سال جاري اين قربانگاهها جمعآوريشدهاند، لذا مردم بايد جهت قرباني
دام به کشتارگاهها مراجعه کنند.
وي
به مردم در خصوص شيوع بيماريهاي مشترک بين انسان و دام نظير تب کريمه کنگو
هشدار داد و تأکيد کرد: ذبح غيراصولي و غيربهداشتي دام ميتواند عاملي
براي به وجود آمدن بيماريهاي مشترک بين انسان و دام باشد، بنابراين مردم
سعي کنند ذبح دام را در مراکز تعيينشده که از ضوابط بهداشتي بيشتري
برخوردارند، انجام دهند.
اين مقام
مسئول بر عدم استفاده بلافاصله گوشت قرباني تأکيد کرد و يادآور شد: افراد
بلافاصله دام ذبحشده را مصرف نکنند و حداقل 24 ساعت آن را در يخچال و دماي
بين صفرتا 4 درجه سانتيگراد نگهدارند تا از اين طريق تمام ميکروبهاي
احتمالي موجود در گوشت از بين رود.
وي
با تأکيد بر اينکه مردم در عيد قربان با مشکل کمبود قرباني مواجه نيستند،
اذعان کرد: پيشبيني ميشود روز عيد قربان در کل استان يزد بيش از 4 هزار
رأس دام ذبح شوند.
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/5230/