خبر یزد
تمامی تصمیمات و پروژه‌های دولت باید پیوست بهره‌وری داشته باشد
پنجشنبه 6 بهمن 1401 - 16:01:15
خبر یزد -

خبر یزد

به گزارش سازمان اداری و استخدامی کشور، لطیفی در همایش ملی بهره‌وری در استان یزد با این عنوان که طی ده سال گذشته بهره‌وری در کشور، وضعیت مناسبی نداشته است گفت: «باید الگوهای بومی بهره‌وری را مستند کرد و به کاربست و تعمیم داد تا به‌عنوان یک فرهنگ در کشور اجرایی شود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
»
وی در ادامه گفت: «بهره‌وری نیازمند خلاقیت، بلندپروازی و امیدواری است و مردمان این دیار در این زمینه زبانزد هستند.» 
لطیفی گفت: «اهل یزد در طول تاریخ از خاک، طلا ساختند؛ و بر خشکی و گرما با الگوهای خلاق و بهره‌ور غلبه کرده‌اند؛ برای تامین آب از دوردست‌ها قنات ساختند و برای غلبه بر گرمای کویر، بادگیر را به کار گرفتند و هرگز به ماندن قناعت نکردند و همواره پویا بوده و هستند.»
معاون رئیس‌جمهور ادامه داد: «مردمان یزد اگرچه به خاطر خشکی و گرما شاید باغ و بوستان‌های آنچنانی نداشته‌اند؛ اما آرزوهای رنگارنگ خود را در طرح و رنگ آمیزی خیال‌انگیز «ترمه» خلق کردند و این روحیه تلاش‌ و خلاقیت می‌تواند الگویی برای سایر نقاط باشد.»
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور تاکید کرد: «باید در دوره جدید هم فعالیت‌های بهره‌وری در یزد مستند شود و در اختیار سایر استان‌ها قرار گیرد و سازمان بهره‌وری هم پیاده‌سازی این الگو را در سایر استان‌ها پیگیری کند.»
وی در ادامه یادآور شد: «نیاز است که تمام تصمیمات و پروژه‌های کشور پیوست بهره‌وری داشته باشند و این الگو در نظام تصمیم‌گیری کشور مورد استفاده قرار گیرد.» 
معاون رئیس‌جمهور ادامه داد: «متاسفانه هنوز از آنچه که مورد نیاز است فاصله داریم؛ نیازمند تصمیمات درست در دولت هستیم و این وظیفه همه ما در دانشگاه، اندیشگاه و دستگاه اداره کشور است.»
لطیفی در تبیین نقش سازمان ملی بهره‌وری گفت: «سازمان ملی بهره‌وری ایران در گام نخست با همکاری دستگاه‌ها پیگیری می‌کند که بهره‌وری در یک دستگاه به چه معناست. دوم اینکه بهره‌وری چقدر است و سوم اینکه چگونه می‌توان بهره‌وری را ارتقا داد.»
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور ادامه داد: «بهره‌وری پاسخ این پرسش را باید بدهد که هر تصمیم و هر اقدام در گذشته چقدر برای کشور هزینه داشته است؟»
وی افزود: «در سال‌های گذشته، در مجلس و دولت‌های گذشته تصمیماتی گرفته شده که گاه بهره‌ور و گاه نابهره‌ور بوده است. خوب است فرایند این تصمیم‌گیری‌ها مستند شود، مواضع و نظرات کارشناسان و تصمیم‌گیران درباره هر یک از آن اقدامات نیز مستند شده و امروز ارزیابی شوند که چقدر این پروژه‌ها و اقدامات بهره‌ور هستند؟»
معاون رئیس‌جمهور ادامه داد: «ایجاد فرودگاه‌های فراوان، افتتاح پروژه‌هایی که هم‌اکنون نابهره‌وری آنها عیان شده است، ایجاد کارخانه در مناطق خشک و بی‌آب، تخریب محیط‌زیست و نافی بهره‌ور سبز از موضوعاتی هستند که نیازمند سند بررسی بهره‌وری (سبب) هستند. 
گفتنی است دوازدهمین همایش ملی بهره‌وری با شعار «بهره‌وری و تصمیمات سرنوشت‌ساز» روز سه‌شنبه با حضور معاون رییس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در دانشگاه یزد آغاز به کار کرد. 
پشتیبانی از اهداف و برنامه‌های ملی در حوزه بهره‌وری، تبیین و ترویج موضوع بهره‌وری و گفتمان‌سازی آن به عنوان یکی از اولویت‌های جدی توسعه کشور، واگذاری نقش و کمک به نقش‌آفرینی بیشتر استان‌ها در موضوعات ملی و برندسازی ملی برای استان یزد در حوزه بهره‌وری از اهداف برگزاری همایش یاد شده است. 
بهره‌وری و سیاستگذاری اقتصادی (با تکیه بر قیمت‌گذاری)، بهره‌وری و قوانین و مقررات و بهره‌وری و کیفیت منابع انسانی از محورهای این همایش 2 روزه اعلام شد. 
در این همایش، کارگاه‌های تخصصی با محوریت بهره‌وری نیز برپا می‌شود. در این همایش، اعضای کارگروه ارتقاء بهره‌وری استان‌ها، مدیران دستگاه‌های اجرایی، روسای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها، اعضای نظام مهندسی، دانشجویان و استادان رشته مرتبط با بهره‌وری حضور دارند.

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/244874/تمامی-تصمیمات-و-پروژه‌های-دولت-باید-پیوست-بهره‌وری-داشته-باشد
بستن   چاپ